Érdekes történet. és rémisztő? Van megoldás?
Beköltöztem egy lakó közösségbe, ahol én vagyok a legfiatalabb (19)...Unokatesóm és a barátnője is itt élnek, és a barátnője 2 bátyja. (30 körüliek)
Ők elmentek nyaralni, és úgy mond, rá bíztak az egyik bátyjára..
Folyamatosan a nyomomban van, ha szomjas vagyok lemegyek inni, jön utánam. Kiteregetett ruháimat összehajtogatva hozta fel. Haza értem a munkából és azt láttam, h a szobámba járt valaki, mert a laptop a földön volt, egyszercsak jött fel, hogy felmosott nekem...Reggel mentem dolgozni, ő nem, de felkelt 5 kor, hogy csináljon nekem teát...Mondtam, hogy rossz kedved van és ölelgetett, ezen kivül mindig bámul, és komolyan már félek tőle...facebookon minden este üzeneteket ír, h szép voltam ma, és h mennyire jól érzi magát velem...De amikor már egyik reggel mentem le a konyhába, és ott volt egy levél, meg mellette a kávé elkészítve, és reggeli..a levélben az állt, hogy ő kopogott az ajtómon de biztos aludtam, mert nem válaszoltam, összehajtogatta a ruháimat, és itt kajám...akkor kiborultam és elkezdtem sírni. Az ő apjáé a ház, és bunkó sem akarok lenni, de ez már sok....szerintetek mit tegyek?
Azt, hogy mi túl sok, nem mi határozzuk meg. Ha te úgy érzed, hogy ezt nem bírod elviselni, akkor mindenképp beszéld meg vele/velük.
Mikor jönnek haza a nyaralásból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!