Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érdekes történet. és rémisztő?...

Érdekes történet. és rémisztő? Van megoldás?

Figyelt kérdés

Beköltöztem egy lakó közösségbe, ahol én vagyok a legfiatalabb (19)...Unokatesóm és a barátnője is itt élnek, és a barátnője 2 bátyja. (30 körüliek)

Ők elmentek nyaralni, és úgy mond, rá bíztak az egyik bátyjára..

Folyamatosan a nyomomban van, ha szomjas vagyok lemegyek inni, jön utánam. Kiteregetett ruháimat összehajtogatva hozta fel. Haza értem a munkából és azt láttam, h a szobámba járt valaki, mert a laptop a földön volt, egyszercsak jött fel, hogy felmosott nekem...Reggel mentem dolgozni, ő nem, de felkelt 5 kor, hogy csináljon nekem teát...Mondtam, hogy rossz kedved van és ölelgetett, ezen kivül mindig bámul, és komolyan már félek tőle...facebookon minden este üzeneteket ír, h szép voltam ma, és h mennyire jól érzi magát velem...De amikor már egyik reggel mentem le a konyhába, és ott volt egy levél, meg mellette a kávé elkészítve, és reggeli..a levélben az állt, hogy ő kopogott az ajtómon de biztos aludtam, mert nem válaszoltam, összehajtogatta a ruháimat, és itt kajám...akkor kiborultam és elkezdtem sírni. Az ő apjáé a ház, és bunkó sem akarok lenni, de ez már sok....szerintetek mit tegyek?

2013. szept. 12. 23:41
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Csak épp ezaz, h azért ide jöttem ki angliába mert itt az unokatesóm, csak erre nem számítottam...:(
2013. szept. 12. 23:51
 12/38 A kérdező kommentje:
Undorítóan néz ki, mint egy ősember, de nem bántásból mondom..én eddig elfogadtam haverkodtam vele, mert jófej volt. Csak most már ki vagyok idegileg, enni nincs kedvem lemenni, mert ő ott van..:(
2013. szept. 12. 23:52
 13/38 A kérdező kommentje:
Szerintetek is túl ment egy határon vagy már beképzelem? Már magam hibáztatom komolyan...tanácstalan vagyok...
2013. szept. 12. 23:54
 14/38 anonim ***** válasza:
Legyél ronda, gusztustalan, hátha kiábrándul belőled.
2013. szept. 12. 23:58
 15/38 anonim ***** válasza:

Azt, hogy mi túl sok, nem mi határozzuk meg. Ha te úgy érzed, hogy ezt nem bírod elviselni, akkor mindenképp beszéld meg vele/velük.

Mikor jönnek haza a nyaralásból?

2013. szept. 12. 23:59
 16/38 A kérdező kommentje:
erre gondoltam énis....de ha 5 napig nem fésülködnék is megdicsérne...:( félek tőle..:( és a mellettem lévő szobában van....
2013. szept. 12. 23:59
 17/38 GrimmjoWwW ***** válasza:
44%
hát te hülye vagy :DD én örülnék ha minden reggel várna a kaja :D meg ha mindent megcsinálna helyettem :DD max beszereznék 1 baseball ütőt :D vagy 1 sokkolót aztán ha támad akkor megszopja :D vagy 1 paprika spray-t :D aztán amíg nem buzerál élsz mint egy kis királynő :D
2013. szept. 13. 00:00
 18/38 A kérdező kommentje:
ma jöttek haza... szóltam unokatsómnak, az volt a válasza, hogy biztos, tetszel neki..és mosolygott rajta..meg h ő ilyen természetű...
2013. szept. 13. 00:01
 19/38 anonim ***** válasza:
Hát, ha ők azt mondják, hogy ilyen a természete, akkor jó eséllyel tényleg ártalmatlan. Azért szerintem beszélj az unokatesódékkal, hogy ezt oldjátok meg valahogy.
2013. szept. 13. 00:11
 20/38 A kérdező kommentje:
de szerintem komolyan belém szeretett...rosszul látom? ilyen a természete vagy nem, de nem bírom már, a pisilésen kivül, mindenhova kisérget..fúj:(
2013. szept. 13. 00:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!