Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érdekes történet. és rémisztő?...

Érdekes történet. és rémisztő? Van megoldás?

Figyelt kérdés

Beköltöztem egy lakó közösségbe, ahol én vagyok a legfiatalabb (19)...Unokatesóm és a barátnője is itt élnek, és a barátnője 2 bátyja. (30 körüliek)

Ők elmentek nyaralni, és úgy mond, rá bíztak az egyik bátyjára..

Folyamatosan a nyomomban van, ha szomjas vagyok lemegyek inni, jön utánam. Kiteregetett ruháimat összehajtogatva hozta fel. Haza értem a munkából és azt láttam, h a szobámba járt valaki, mert a laptop a földön volt, egyszercsak jött fel, hogy felmosott nekem...Reggel mentem dolgozni, ő nem, de felkelt 5 kor, hogy csináljon nekem teát...Mondtam, hogy rossz kedved van és ölelgetett, ezen kivül mindig bámul, és komolyan már félek tőle...facebookon minden este üzeneteket ír, h szép voltam ma, és h mennyire jól érzi magát velem...De amikor már egyik reggel mentem le a konyhába, és ott volt egy levél, meg mellette a kávé elkészítve, és reggeli..a levélben az állt, hogy ő kopogott az ajtómon de biztos aludtam, mert nem válaszoltam, összehajtogatta a ruháimat, és itt kajám...akkor kiborultam és elkezdtem sírni. Az ő apjáé a ház, és bunkó sem akarok lenni, de ez már sok....szerintetek mit tegyek?

2013. szept. 12. 23:41
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Szia! Élőben biztosan másképpen éled meg, szóval ezt vedd figyelembe, ha nem fogadod el a választ. Ennek a srácnak bejössz, és próbál figyelmes lenni, gyakorlatilag körülrajongani, ráadásul imponálni is akar Neked. Ha zavar, akkor szerintem egy szituációban mondd el neki, hogy egyedül is meg tudod csinálni a dolgaidat, nem kértél segítséget, foglalkozzon inkább magával. Azt látom a dologban, hogy mivel passzív vagy, nem reagálod le, hagyod, hogy megöleljen például, mindez bátorítja, ráadásul a személyisége is ezek szerint ez a figyelmes típus. Állj ki magadért, mert ez így nem állapot. Nem bunkóság, ha kimondod, mit gondolsz (vagyis egyelőre utalj rá, hogy hagyjon békén, egyedül és semmiképpen sem agresszíven), ráadásul az unokatestvéred is melletted áll, sőt, a barátnőjével is beszélj, elvégre az ő testvére. Kíváncsi leszek a folytatásra.
2013. szept. 13. 08:18
 32/38 A kérdező kommentje:
IGen beszeltem veluk, ok teljesen megertenek engem.:) amugy ma meg nem talalkztam vele szerencsere mert dolgoztam, de mar ˝alig varom˝ hogy haza jojjon...es remelem, hogy hatassal lesz ra a testvere...mert mar olyan szinten ki vagyok...:( nem merek elmenni furdeni mert tudom, h nyitva hagyja a szoba ajtot, h utana lasson bemenni...tegnap este pl.a seggem bamulta pont lattam ahogy visszaneztem. Nekem ez mar annyira nagyon sok es szerintem hiaba lesz neki szolva, meg ha nem is csinalja is tudni fogom, h bejovok neki vagy erezirantam valamut....de nem hiszem el, h midig ilyen indiotat kell kifognom.:( koszonom a valaszokat!
2013. szept. 13. 17:54
 33/38 anonim ***** válasza:
Mit csináljon szerencsétlen,ha egyszer rád van indulva?
2013. szept. 18. 13:57
 34/38 A kérdező kommentje:

Még mindig tart és már kiosztottam 2x....ordítottam vele, hogy hagyjon békén, szálljon le rólam, de egyszerűen mintha fel sem fogná.

Éjjel nem tudtam aludni lementem az emeletről, lejött utánam...hajnali 3 kor....

Lementem reggelizni kivette a kezemből, ő elmossa, mondtam, hogy nem kell, de csak kivette és elmosta. Na mondom oké akkor felseprek, erre ki akarta venni a kezemből, majd rászóltam, erre, hozta a lapátot...teljesen kifordultam magamból és mondtam neki, hogy ne tegye már ezt, csak barátok vagyunk és nem akarom, h ennyire rajtam lógjon. Ő mondta, hogy tudja, és sajnálja, eltelt 10 perc kopogott a szobám ajtaján és kérdezte, hogy minden rendben van-e és kérek-e teát...hát mennyire egy f...ember??? teljesen idegileg kicsinál..:(:(:(:( és nem tudok vele már mit kezdeni, egyenlőre elköltözni sem.:(

2013. okt. 25. 20:51
 35/38 anonim ***** válasza:
:D:D:D:D:D: ezen nevettem egy jót
2013. okt. 25. 20:52
 36/38 A kérdező kommentje:
Ha benne lennél ebben a helyzetben, nem nevetnél. Ezt senkinek nem kívánom..:(
2013. okt. 25. 20:53
 37/38 anonim ***** válasza:

Sajnálom, írtam választ már egyszer, azt hittem lesz változás. Nem csak Téged sajnállak, hanem a gyereket is, ennyire nem lehet valaki érzelmi analfabéta. Kicsit sok, és visszatetsző olvasni is.

Szerintem mindannyian össze kellene jönnötök, és beszélni róla, kiemelve, hogy nem az a baj, hogy segít, hanem, hogy törődjön a maga dolgával, és nem akadályozhat a zavartalan életedben. Más tippet nem is merek adni, mert nem tudom, hogy valójában milyen, például egy fotó róla sokat segíthet, vagy nem is tudom.

2013. okt. 25. 23:34
 38/38 A kérdező kommentje:

Miattam nem cigizik már 2 hónapja, leadott 20 kg-t, és folyamatosan kérdezgeti, hogy milyenre vágassa le a haját és, hogy menjek el vele vásárolni...

Nem én már nem akarok ebbe bele kavarni senki külső személyt, ez az én dolgom. Unokatesóm beszélt vele nem használt, balhét nem szeretnék. Nem akarom, hogy miattam romoljon meg a kapcsolat a fiúk között, mert azt nem bocsájtanám meg magamnak. Persze a legrosszabb, hogy tudom, hogy ő ezzel nem bánt engem és semmi rossz szándék nem vezényli, de egyszerűen már undorodom tőle, és rosszul vagyok ha vele kell kettesben lennem.

2013. okt. 25. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!