Van itt 16 és 26 közötti depressziós lány? 22 éves depressziós srác ismerkedne.
Ugyan nem vagyok depis, de hajlamos vagyok rá. Egy ideig szívesen beszélgetek hasonló emberekkel, de ha állandóan nyafog az azért fárasztó és így az újév tájékán megfogadtam, hogy boldogabb leszek. Találkoztam egy ismerősömmel, szinte sugárzott, na az is hatással volt rám...
Állandóan olyan vagy vagy miben nyilvánul meg nálad? Apróságok is kiborítanak és belelovalod magad?
22N
Nálam a tünetei a szorongás, kisebbségi komplexus, szeretet hiányos érzés, feszültség, alacsony önbizalom, negatív énkép.
Nyilván az egymásnak való panaszkodás nem vezet semmi jóra, éppen emiatt nem is ilyesmire gondoltam. Nehéz ezt megfogalmazni, de ha két depressziós ember találkozik, akkor rövid ismeretség után is megérzik egymáson, hogy a másik is hasonló cipőben jár. A depressziós fiú + életvidám normális lány felállás meglátásom szerint általában működésképtelen, mert a lányokat inkább elijeszti, ha ilyesmit tapasztalnak valakinél.
Szívesen beszélgetek, de csak akkor ha hajlandó vagy változni, önmagadért.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!