Hogyan lehetne megoldani? Van rá megoldás?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel megismerkedtem. Nagyon jól kijövünk egymással. Csak a találkozásokat nehéz megoldani. Mondtam neki, hogy mindig utaznék hozzá a gyermeke miatt. Ő benne lenne, csak azt mondta, hogy a gyermeke miatt nem tudunk még nála találkozni.2013. okt. 9. 18:10
2/2 anonim válasza:
Kompromisszumkészséget mutat a gyermekkel kapcsolatban, hogy mondjuk apás hétvégén találkozni először? Azt megértem anyaként, hogy először nem szeretné, hogy a gyermeke lásson, mert mi van akkor, ha élőben még sem jöttök ki egymással, de ha ő nem talál rá megoldást és ajánlja fel neked, akkor bizony bizonytalan és valójában nem is biztos, hogy találkozni szeretne. (Ezt mint hasonló cipőben járó nő mondom, mert általában akkor kerestem ismerkedésnél a találkozásokra kifogást és hivatkoztam a gyerekemre, mikor igazából még magam sem tudtam, hogy akarom-e a találkozót.) Egyébként pedig 2 óra beszélgetésnél nem számít, hogy otthon nála nem tudtok találkozni, mert ahhoz elég, ha sétáltok.) 31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!