Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itt vannak ilyen csodabogár fiúk?

Itt vannak ilyen csodabogár fiúk?

Figyelt kérdés

~ aki nem annyira vall kompatilis nézeteket a mai világgal

~ fura hóbortjai vannak

~ izgalmas

~ van vmi művészi vénája (miattam tésztaszobrászkodhat is)

~ intelligens ember (tök mindegy, hogy az élet vagy önmaga vagy az oktatás tette azzá)

~ szeret olvasni

~ szeret szerelmeskedni

~ érző

~ sötét hajú

~ filozofálós, elmélkedős ember

2014. jan. 23. 00:12
 71/110 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad adrenalin függő a párod emiatt kérdezte a másik, hogy mikor rendel. Viszont még mindig nem érdekel senkit sem az hogy bálna méretű farka van az uradnak sem egyéb információk róla. Nyugodtan pontozz le megint az igazat fáj elviselni látom.
2014. jan. 23. 01:25
 72/110 anonim ***** válasza:
42%
Ja értem. Akkor DH-zott és rallyzik, most ejtőernyőzni készül.
2014. jan. 23. 01:28
 73/110 anonim ***** válasza:
42%

És még nekem sosem lesz az uram! :P

Oké, értem én, csak válaszoltam az egyik hsz-előnek és ennyi! Amúgy sincs bálna méretű farka, de nincs mire panaszkodnom. :)

2014. jan. 23. 01:30
 74/110 anonim ***** válasza:
54%
Ahaha mostmár látom, direkt trollkodsz. Elárultad magad. :) Na jó én elmentem aludni.
2014. jan. 23. 01:30
 75/110 anonim ***** válasza:
54%

A DH és a rally király :D

Ejtőernyőzés meg k**va drága

2014. jan. 23. 01:31
 76/110 anonim ***** válasza:
93%

69.

Szóval meleg is... Sok oldalú a palid. :D

2014. jan. 23. 01:31
 77/110 anonim ***** válasza:
90%
jhaaj, ez a 35/n is istenem, ennyire nem lehet degenerált valaki, de csak irkálja h mien a pasija amikor lett szólva h a kutyát nem érdekli
2014. jan. 23. 01:32
 78/110 anonim ***** válasza:
100%
Ne térjetek el a tárgytól, most pasit kell fogni nem tudjuk kinek, aki nem tudjuk hol lakik, de valahol a Budapest-Sopron-Pécs háromszögbem. Esetleg ezeken kívül.
2014. jan. 23. 01:38
 79/110 anonim ***** válasza:
100%

Erről a kérdésről a Brian élete egyik jelenete ugrott be

Tömeg: "Igen, mi mind egyéniségek vagyunk!"

Hang a tömegből: "Én nem!"

2014. jan. 23. 01:40
 80/110 anonim ***** válasza:
10%

Nah, szevasztok...

Akkor becsatlakozom én is, ha már oltjátok a Páromat.

Mint említette, ez nem társkereső oldal, ezzel én is egyet értek.

Hogy meleg rallykirály vagyok-e? Hm... ha gondolod igen, ugyanis magasról lesz**om mit gondolnak rólam mások, főleg arra teszek, hogy ilyen gy.k. szamurájok mit gondolnak. Üljél fel egy bicóra, lefelé egy hegyről, egy autóba padlógázzal zárt pályán és megtudod mi az hogy létezés. A neten egymás oltogatása nem az, csak megsúgnám.

Sajnálom, hogy nincs életed, sajnálom, hogy csak itt tudod magad kiélni. Akinek nem inge...

Az a baj, hogy a tipikus magyar mentalitást követitek. Kinézitek más alól'a verdát, más nőjéből a f***t. Hajrá, csak így tovább, foglaljátok el magatokat azzal, hogy egymást fúrjátok,'ahelyett, hogy magatokon lendítenétek előre.

(Ez a válasz 0%-ban hasznos)

2014. jan. 23. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!