Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek, pasik, baj, ha barát is vagyok nem csak feleség?
Igaz, én nő vagyok, de azért válaszolnék. Szerintem te alapvetően jobban szereted ezeket a pasisabb szórakozásokat, mint az átlagos lányok, talán tényleg azért, mert fiúk közt nőttél fel. Lehet, a férjed barátai ezért csodálkoznak rajtad.
Úgy gondolom, nagyon jó, akivel élünk az a barátunk is, igazából így tud jól működni egy hosszabb távú kapcsolat. Ha jól megértjük egymást, sokkal könnyebb közösen tervezni a jövőt, közös programokat találni, közösen dönteni.
Az én férjem is a barátom is egyben, bár ő nem szeret sörözni, motorozni, edzeni, de mi is együtt járunk horgászni, társaságba, kirándulni, meg mindenhova, akár a haverokkal közösen. De mi egy ilyen társaság vagyunk, a haveroknak is jönni szokott a férjük, feleségük, élettársuk és nagyon jól elszórakozunk közösen.
Nem vagy "csodabogár" :-P
Vannak ilyen nők és nem is kevés, bár mondjuk a korod miatt lehetsz az :-). Inkább olyan 27-30 körül elterjedtebb az ilyen viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!