Itt vannak ilyen csodabogár fiúk?
~ aki nem annyira vall kompatilis nézeteket a mai világgal
~ fura hóbortjai vannak
~ izgalmas
~ van vmi művészi vénája (miattam tésztaszobrászkodhat is)
~ intelligens ember (tök mindegy, hogy az élet vagy önmaga vagy az oktatás tette azzá)
~ szeret olvasni
~ szeret szerelmeskedni
~ érző
~ sötét hajú
~ filozofálós, elmélkedős ember
Megyek is a pasimhoz! Jól seggberak majd, már alig várom!
(Nem vagyok jobb senkinél, nem hasonlítgatom magam máshoz, nem tudom honnan vetted ezt...)
1. "nem annyira vall kompatilis nézeteket a mai világgal" Egyrészt inkább kompatibilis. Másrészt gyanítom, ez alatt nem azt gondolod, amit ténylegesen leírtál. Kompatibilis = összeegyeztethető, összeférhető, együttműködésre képes. De gondolom, te nem olyan fiút keresel, aki képtelen együttműködni a társadalommal, hanem arra céloztál, hogy nem vallja a manapság uralkodó trendeket és irányzatokat. Csak nem tudom, hogy ezt miért nem lehet szépen, magyarul, közérthetően leírni? (Persze, így menőbbnek hat, és okosabbnak tűnsz.)
2. Kinek mi a fura. Neked például mi számít annak?
3. Szintúgy: kinek mi az izgalmas? Valakinek az az izgalmas, ha végigjárhatja vele az összes fesztivált, és mindegyiken s*ggrészegre ihatja magát. Másnak meg egészen más jelenti az "izgalmas személyt".
4. Pár tucat versen és rajzon már túl vagyok.
5. Az intelligencia, tájékozottság, műveltség és tárgyi tudás nagyon különböző dolgok. De intelligenssé általában nem az "élet" és nem is az oktatás teszi az embert. Legalábbis mondjuk nem az egyetemtől lesz valaki intelligens. Addigra az intelligenciahányados már nagyjából beáll egy adott szintre. Egyébként neked egy diploma, két OKJ, meg egy 135+-os Mensa-oklevél intelligensnek számít?
6. Nem vagyok egy könyvmoly, de nem is irtózok a betűktől. :)
7. Szerelmeskedni ki nem szeret??
8. Nem divat, de igen, érző.
9. Sötétbarna hajú.
10. Na, az nem. Van, hogy erről-arról el szoktam gondolkodni, és nem vagyok egy tudatlan, gondolkodni képtelen egyén, viszont én inkább csinálok valamit, mint hogy értelmetlenül agyaljak felesleges dolgokon.
Egyébként nem jön be, ha egy lány ennyire okoskodó, és magáról túl sokat gondol. Főleg nem, ha felszínes.
Jobban imponál, ha az elsődleges szempont a személyiség, és nem a hajszín, hajhosszúság, meg testmagasság. Jobban szeretem, ha a lány egyszerűen jó társaság, és nem egy filozófus okostojás. Jobban érzem magam egy olyan lány mellett, akivel értelmes és érdekes, de akár hétköznapi dolgokról is el lehet beszélgetni, és nem csak "az élet nagy kérdéseiről" meg "a világ nagy problémáiról".
Azért ugye tudod, hogy a megadott szempontok meglehetősen szubjektívek, és semmitmondóak? Meg kicsit ellentmondásos, hogy egy rakás személyiségre és érdeklődési körre vonatkozó kritériumot felsorolsz, de a legelső kérdésed, hogy "ki az, aki magas és ráadásul vékony is". Biztos, hogy így fogod megtalálni életed párját? Vagy te is beállsz a sorba, és majd fél év múlva azon fogsz itt sírni, hogy az a magas, vékony, hosszú sötét hajú fiú nem foglalkozik veled, és egy bunkó? Ugyan, kérem!
Megjegyzés: te is tudsz ám képet küldeni...
Az izgalmast kivéve mindnek megfelelek, azt hiszem. Mivel a bulik, koncertek, stb "szórakozásokat" megvetem (=nem vallok kompatibilis nézeteket a mai világgal), így egy átlagos mai fiatalnak teljesen unalmas vagyok - mivel számomra nem ez a szórakozás.
22/F
Kedves kérdező, csak ezt tudom hozzátenni:
http://www.youtube.com/watch?v=P_xGh86Mu1k
Válaszokat "Hajfesték" jeligére a szerkesztőségbe kérem :)
~ van vmi művészi vénája (miattam tésztaszobrászkodhat is)
ezen kívül a többi igaz rám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!