Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg emiatt vagyok lúzer?...

Tényleg emiatt vagyok lúzer? Egyátalán lúzer vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval, szeretem a komolyzenét, RENGETEGET olvasok, egy héten akár 6 könyvvel is végzek, és, ami azt illeti, elég érzelmes vagyok, volt már olyan hogy álltam az erdőben, napsütésben, és olyan szép volt, hogy majdnem elsírtam magam. 15/L és az osztálytársaim szerint lúzer vagyok, mert még egy buliban se voltam, sose ittam még alkoholt, és nem cigizek. Ez szerintetek is igaz?

2012. aug. 24. 20:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

14 vagyok, könyvmoly (legalább annyira, mint te) és még életemben nem ittam és nem cigiztem. Nem járok bulikba se.

Szerintem nem vagyok lúzer, mert valahogy a könyvet olvasni szerintem értelmesebb elfoglaltság, mint mérgezni magamat.

Az osztálytársaim véleményét meg úgy ahogy van lesz*rom. Neked is ezt kellene tenned, szerintem semmi baj sincs veled! Sőt, Te vagy az értelmes...

Szóval ne is figyelj oda rájuk, akikkel nem vagy jóba, azok miatt miért idegesítenéd magad, a barátaidat meg gondolom nem érdekli, mert úgy szeretnek, ahogy vagy!

2012. aug. 24. 20:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Kevés lehet azt mondani hogy ne érdekeljen, ha ilyen közegben kell lenned.

Nyugtasson az a tudat, hogy kiéled az életed a saját kedved szerint, nem pedig kétségbeesetten próbálsz olyan trendeknek megfelelni, amit a sok tinimagazin meg zenecsatorna nyomat, vagy aminek egyesek szerint meg kell felelni hogy embernek nézzenek.

Ez úgysem 15 évesen derül ki, de majd utólag hallgathatod, hogyan égnek ki felnőtt korukra az ilyen emberek, vagy sírják vissza hogy nem volt igazi gyerekkoruk, mert 11-12 éves kortól már beálltak a népszerűséget hajhászók sorába.

2012. aug. 24. 20:47
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem te vagy a gáz, hanem ők! De erre csak majd tíz év múlva fognak rájönni, amikor már talán lesz bennük annyi érettség, mint most benned!
2012. aug. 24. 20:59
 4/14 anonim ***** válasza:

Az osztálytársaid a lúzerek, nem te. Pont azért mert 15 évesen ilyeneket vágnak a fejedhez, bulit, piát és főleg a CIGIZÉST. A szüleik büszkék lehetnek rájuk.

Azt nem vágták, hozzád, hogy nem szexelsz? (gondolom még nem :)

Amúgy meg ne foglalkozz velük, akkor is ha bántanak, egy érték vagy és nagyon becsülendő, hogy ilyen vagy. Az, hogy szeretsz olvasni, nagyon jó tulajdonság, előnyös pl. fejleszti a szókincsedet. De viszont tényleg rengeteget olvasol.

De ugye más zenét is hallgatsz?

Vannak barátnőid? Ők milyenek?

Mert, persze ne mások miatt csinálj ezt és ezt, hanem, mert te szeretnéd. De azért majd, tényleg eljárhatnál a barátnőiddel akár bulizni is és ez nem azt jelenti, hogy hetente kell, még én is azt mondom majd, hogy igyál, de e megint csak nem azt jelenti, hogy lerészegedsz. De ha van egy kis eszed nem fogsz cigizni. Persze ha eljön az idő akkor lehet, hogy kipróbálnád amit támogatok is, csak sajnos sok esetben az első nem az utolsó. És azért írtam jövő időbe ezeket, mert még ráér, ahogy érzed, de 16-17 évesen elmehetnél szórakozni. 15 évesen még fiatal, az osztálytársaid meg azt hiszik, hogy ettől lesznek nagy lányok, buliznak, isznak, cigiznek. Mai fiatalság :D

2012. aug. 24. 21:01
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Egyébként írtátok, hogy ne érdekeljen. Nos, csak a látszatot sikerül fenntartani, mindig viszek be egy plussz könyvet, azzal jól elvagyok, de valójában nagyon bántanak a megjegyzéseik, mint mondtam, túl érzelmes vagyok. Van két barátnőm, de ott is én vagyok a csodabogár. Na de, az önsajnáltatás sosem segít. Jól elvagyok én a regényeimmel is. Sőt, nem rég elkezdtem egy saját könyvet írni, jó unalom ellen, csak ajánlani tudom ezt az elfoglaltságot.
2012. aug. 24. 21:02
 6/14 anonim válasza:
Mért nem az én sulimba jársz? Szintén 15/L és énis szeretem néha a komolyzenét, bár én nem olvasok annyit mint te én is szeretek olvasni. Ne érdekeljenek mit mondanak, igaz rám nem szokták mondani, hogy lúzer, de én sem vagyok egy osztály kedvence. Mondjuk én leginkább az öltözködésemel vivtam ki ezt, meg hogy nem szeretem az amerikai popot, a hop hop-ott, a rap-et, az erektronikust, az R&B-t és azt ami monst nagy divat csak mindig elfelejtem a nevét és lány létemre online játékokal játszom. Szerintem te sem vagy lúzer, csak nem olyan mint ők, és ezt nem tudják feldolgozni és ezért mondanak rád ilyeneket. Egyépként én sem cigizem és a legtöbb alkohol amit ittam az az unokanővérem söréböl egy korty volt.
2012. aug. 24. 21:40
 7/14 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem vagy lúzer. Én is könyvmoly vagyok, egy nap alatt elolvastam az Alkonyat 1. részét. Én is írással, zenével kötöm le az időmet. Sohasem voltam még buliban, de őszintén? Biztosra veszem, hogy nem éreznem magam jól ott. Sohasem ittam még nagyobb mennyiségű alkoholt - egyszer-kétszer beleittam apa sörébe, de hát na XD Sajnos rám is rányomták a "lúzer" jelzőt, amiért sokat sírtam régebben. De jött egy lány, aki teljesen ugyanolyan, mint én, és nagyon jól kijövünk. : ) Tedd azt, amit szeretsz: olvass, írj, halgass zenét, az osztálytársaid pedig rontsák úgy el az életüket, ahogy csak akarják :)
2012. aug. 24. 21:50
 8/14 anonim válasza:
21:40 vagyok (az előző elötli =D) azt még elfelejtettem mondani, hogy én se voltam még soha bulikba, és hogy én is írok, csak ha van valami más ihletem, akkor azt kezdem le és hanyagolom az előzőket.
2012. aug. 24. 21:57
 9/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Én(15/F)nem vagyok könyvmoly sőt alig olvastam néhány könyvet de azért egy ismerősömet se itélem ha olvas jó elfoglatság de engem nem köt le énse cigiztem egyszer sztem sose fogok egyszer ittam de mértékkel énse voltam buliba szerintem nem vagy lúzer ami a zenét illeti azokat se szeretem de mindenki a saját gesztenyéjét sütögeti ha téged ez köt le nem kéne elítélni emiatt nem vagy lúzer szerintem se bocs ha hosszú ideig tartottalak fel Szia!
2012. aug. 24. 21:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező és eggyel előttem lévő én se vagy énse nemtudom melyik bocsánat érte énse voltam buliba meg ilyesmi
2012. aug. 24. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!