Miért érzem azt, hogy nem kedvelnek?
A suliban nem számítok újnak, de csak az elmúlt évben kezdtem kibontakozni. Az osztálytársaim mindent tudnak rólam, és "lúzernek" tartanak. Nem értem, miért? Ti is annak tartotok?
Néhány dolog rólam:
Hip-hopozok, nagyon szeretem a zenét, éljel-nappal hallgatok valamit. A kedvenc együttesem a Neon trees (ezt is bénának tartják, mert nem ísmerik) sokat viccelődök, amin ők nevetnek is. Nem vagyok kő gazdag, viszont sok mindenem megvan. Négyes tanuló vagyok, tehát nem is stréber, nem is hülyegyerek. A ruháim márkásak (bershka, zara, h&m) csőnaci, tornacipő, meg valami jó felső.
Sokan kis libának tartanak, csak mert van egy Yorkshire terrierem. Na és? Még focizok is, az sem valami cicababás, de megjegyzem, lányos!! Vagyok.
Én könnyen szóba állok vad idegenekkel. Vannak fiú haverjaim is, velük talán jobban megértjük egymást, (ezért is elutasítottak nem egyszer)
Van egy "nagymenő" gyerek a suliban, és vele összehaverkodtam, na, több lány elpártolt mellőlem, és terjesztik, h bunkó vagyok stb stb.
Miért van ez? szerintetek tényleg béna vagyok a leírtak alapján?
16/l
nem vagy lúzer
a leírtak alapján
majd később jó lesz meglátod
en vok 20:42
retardátakal* sry :)
Alapjáratban mindenki jófej, cs a hátam mögött én vagyok a téma.
Egy szitu:
Megyek a folyosón, a lányokkal. Ott van az előbb említett menőgyerek, ráköszönök, mert jóba vagyunk. Visza köszön: SZIASZTOK! Tehát többes szám. És akkor elmennek mellőlem, mert én vagyok a kis "nyomulós" ****
Arra gondoltam, h féltékenyek, pedig semmi közöm ahoz a gyerekhez, cs jófej. És besértődnek, ha hozzám szól. Sztem normális ember nem tesz ilyet...
Ahogyan jellemezted magad, neked lessz jövőd, mert van célod.
Sokaknak még életkedvük sincs, se céljaik. Marad a másikon való gúnyolósás, hogy lehúzzanak a szintjükre.
Köszi a válaszokat.
De kedves utolsó! Nem értem a válaszod?!
Köszi a válaszokat!
Az utolsónak:
Szerintem a barátságnak nem kell attól fügnie, h vki mennyire szép. Megjegyzem nem vagyok csúnya, de nem is vagyok az az arc, akit megjegyzel, ha csak egyszer látod, akor is. És szerintem nincsenek kifogásolható tulajdonságaim. Nem vagyok bunkó, nem vagyok magamutogatós felhívom magamra a figyelmet lány, és a vicceim sem bénák, legalábis gondolom, hisz nevetnek rajta. Most lehet azt hiszitek, beképzelt vagyok, és azért tettem fel a kérdést, mert magamat akarom igazolni. Ez nem így van, cs nem értem, h olyan vagyok, mint mások, de mégis szarnak a fejemre -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!