Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem azt, hogy nem...

Miért érzem azt, hogy nem kedvelnek?

Figyelt kérdés

A suliban nem számítok újnak, de csak az elmúlt évben kezdtem kibontakozni. Az osztálytársaim mindent tudnak rólam, és "lúzernek" tartanak. Nem értem, miért? Ti is annak tartotok?

Néhány dolog rólam:

Hip-hopozok, nagyon szeretem a zenét, éljel-nappal hallgatok valamit. A kedvenc együttesem a Neon trees (ezt is bénának tartják, mert nem ísmerik) sokat viccelődök, amin ők nevetnek is. Nem vagyok kő gazdag, viszont sok mindenem megvan. Négyes tanuló vagyok, tehát nem is stréber, nem is hülyegyerek. A ruháim márkásak (bershka, zara, h&m) csőnaci, tornacipő, meg valami jó felső.

Sokan kis libának tartanak, csak mert van egy Yorkshire terrierem. Na és? Még focizok is, az sem valami cicababás, de megjegyzem, lányos!! Vagyok.

Én könnyen szóba állok vad idegenekkel. Vannak fiú haverjaim is, velük talán jobban megértjük egymást, (ezért is elutasítottak nem egyszer)

Van egy "nagymenő" gyerek a suliban, és vele összehaverkodtam, na, több lány elpártolt mellőlem, és terjesztik, h bunkó vagyok stb stb.

Miért van ez? szerintetek tényleg béna vagyok a leírtak alapján?

16/l

2012. máj. 22. 19:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9-es vok. Újra végigolvasa arra gyanakszom, hogy irigyelnek. Ha az elmúlt évben változtál, akkor sokan még a régi énedhez vannak szokva, lazább lettél, biztos nőiesebb is. A menőkkel való haverkodást irigységből értelmezhetik nyomulásnak, cseszegethetnek miatta.

Abban a korban sajnos én is irigykedtem, és nem tudatosodott bennem, mennyire nem jó az a gondolkodásmód, mennyire nem vezet sehová. Nem tudtam, hogy lehet ezen változtatni is.

Ez csak saját vélemény volt, tévedhetek is. :)

2012. jún. 12. 14:48
 12/12 anonim válasza:
Hülye bunkók-.- a mi osztályunkban is ugyan ez van én ezért nem barátkozok "menő" gyerekekkel mert egyből kiközösítenek, mert én ilyen meg olyan "nyalis" vagyok. Ne törődj velük, vannak más barátaid is, ahogy olvastam, te legalább nem vagy olyan beképzelt mint ők.
2012. jún. 12. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!