Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg emiatt vagyok lúzer?...

Tényleg emiatt vagyok lúzer? Egyátalán lúzer vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval, szeretem a komolyzenét, RENGETEGET olvasok, egy héten akár 6 könyvvel is végzek, és, ami azt illeti, elég érzelmes vagyok, volt már olyan hogy álltam az erdőben, napsütésben, és olyan szép volt, hogy majdnem elsírtam magam. 15/L és az osztálytársaim szerint lúzer vagyok, mert még egy buliban se voltam, sose ittam még alkoholt, és nem cigizek. Ez szerintetek is igaz?

2012. aug. 24. 20:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
mind2 a 21:58astól van tőlem bocsi hogy 3x írtam ki és ha hibásan irtam arra törekedtem hogy kiirjam viszonylag jól
2012. aug. 24. 22:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Az írás tényleg nagyon jó unaloműzés! Igaz, én nem regényt írok, csak verset, esetleg dalszöveget, de az is nagyon jó! Meg rajzolgatok szabadidőmben, azt is nagyon szeretek!

Foglalkozz azzal, amiket szeretsz csinálni, ne velük foglalkozz! Az, hogy ők többen csinálják azt, amit csinálnak, még nem jelenti azt, hogy ők csinálják jól!

3. voltam, és 18/L

2012. aug. 24. 22:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Mintha magamat olvasnám:/ Pontosan ugyanilyen vagyok, de tényleg, szóról szóra:D Engem is mindenhol csodabogárnak néznek, de mostmár eljutottam odáig, hogy nem érdekel, sőt inkább örülök neki, hogy nem vagyok olyan mint a legtöbb sulistársam. ( Cigi, pia, bulik, hetente új pasi)
2012. aug. 25. 10:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia Kedves rokonlélek!

Én is ugyanilyen lány vagyok, bár egy évvel idősebb nálad. Engem is csodabogárnak tartanak mindenhol, a felnőttek tisztelnek, a korosztályom inkább kinevet/kiközösít. De ez őket minősíti, ezért egyáltalán nem foglalkozom ezzel. Az olyanok, mint te, vagy én, értékek ebben a mai korcs világban.

Én nem szeretek olvasni, de nagyon filozofikus személyiség vagyok, sokszor sírok meghatottságomban.

Én sem ittam még soha alkoholt, soha nem cigiztem, nem voltam buliban, és nagyon büszke vagyok rá, hogy van bennem tartás, tudok nemet mondani, és nem ezek a felszínes dolgok számítanak.

Sokkal többre fogjuk vinni az életben, mint azok, akik az emberi értékeket cigizésben és ivászatban mérik.

Üdv.

16/L

2012. okt. 17. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!