Tényleg emiatt vagyok lúzer? Egyátalán lúzer vagyok?
Az írás tényleg nagyon jó unaloműzés! Igaz, én nem regényt írok, csak verset, esetleg dalszöveget, de az is nagyon jó! Meg rajzolgatok szabadidőmben, azt is nagyon szeretek!
Foglalkozz azzal, amiket szeretsz csinálni, ne velük foglalkozz! Az, hogy ők többen csinálják azt, amit csinálnak, még nem jelenti azt, hogy ők csinálják jól!
3. voltam, és 18/L
Szia Kedves rokonlélek!
Én is ugyanilyen lány vagyok, bár egy évvel idősebb nálad. Engem is csodabogárnak tartanak mindenhol, a felnőttek tisztelnek, a korosztályom inkább kinevet/kiközösít. De ez őket minősíti, ezért egyáltalán nem foglalkozom ezzel. Az olyanok, mint te, vagy én, értékek ebben a mai korcs világban.
Én nem szeretek olvasni, de nagyon filozofikus személyiség vagyok, sokszor sírok meghatottságomban.
Én sem ittam még soha alkoholt, soha nem cigiztem, nem voltam buliban, és nagyon büszke vagyok rá, hogy van bennem tartás, tudok nemet mondani, és nem ezek a felszínes dolgok számítanak.
Sokkal többre fogjuk vinni az életben, mint azok, akik az emberi értékeket cigizésben és ivászatban mérik.
Üdv.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!