Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg csodabogár vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csodabogár vagyok, mert nem csalom meg a férjem azért mert "egyszer élünk"?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy királylány, alacsony vagyok és vékony, de azt mondják szexuális a kisugárzásom. Az éjszakában is dolgozom és akaratomon kívül belefutok a felkérésekbe, hogy csak egyszer, meg meglátod milyen jó lesz, és hogy mi hiányzik nekem,majd ő megmutatja stbb... Hiába állítom, hogy köszönöm én megvagyok, és belefolyunk mély beszélgetésekbe, nem értik, miért állok még a férjem mellett, miért nem "élvezem" az életem, miért kötöm le magam... hiába is magyarázom, nem hiszik el, hogy nekem nem az az élet értelme, ha hetente új pasi van az ágyamban. Mi van a hűséggel, a bizalommal. Miért kell vad csapongó életet élni ahhoz, hogy jól menjen egy kapcsolat? Mert szerintük erről van szó. Annál jobban szeretik a feleségüket, minél többször félrelépnek.... ebben hol a logika? Kommunikálni? Ugyan... az mit jelent?

Csak én látom rosszul, hogy a szex nem minden... sőt...

2013. dec. 17. 14:23
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
89%
Nem azért ez nem olyan ritka mint ahogy beállítod. Sok normális értékrendű nő férfi van még rajtad kívül.
2013. dec. 17. 14:28
 2/38 anonim ***** válasza:
88%

Nem vagy csodabogár, sokan vannak így még, mint te.

Valószínűleg azért találkozol te sok ilyen férfival, mert az éjszakában nagyobb arányban fordulnak meg az ilyenek. Egy irodában valószínűleg nem támadnának le a férfiak ilyen témákkal.

2013. dec. 17. 14:29
 3/38 A kérdező kommentje:
Akkor lehet csak engem hoz össze a sors ilyenekkel, de tényleg állandóan azt hallgatom, hogy a megcsalás egy természetes dolog, hiszen csak kalandról, puszta élvezetekről van szó. Én meg lassan tényleg undorodom az effajta hozzáállástól. Ha kinyögöm, hogy márpedig hűséges vagyok, akkor még nekem "kell" szégyenkeznem, hogy "mikor akarok végre elkezdeni élni".
2013. dec. 17. 14:32
 4/38 A kérdező kommentje:
Nyilván... kedves 2. ... de ki tudja, hogy az irodában dolgozó férfiak hogyan viselkednek az éjszakában. Lehet ők is ilyenek. ma tényleg minden a szex körül forog?!
2013. dec. 17. 14:33
 5/38 anonim ***** válasza:
69%
Ne dolgoz az éjszakába és nem lesz ilyen problémát. Normális férfiak otthon vannak éjszaka nem egy éjszakás kalandokat keresnek.
2013. dec. 17. 14:33
 6/38 anonim ***** válasza:
85%

Engem a férjed helyében ebböl az egészből annyi érdekelne hogy hogyan keveredsz te olyan helyzetbe hogy vadidegen pasikkal mély beszélgetésekbe merülsz a szexről az éjszakai munkahelyeden.

És ha képes vagy kielemezni saját magad akkor magadnak is feltehetnéd ezt a kérdést.

2013. dec. 17. 14:34
 7/38 anonim ***** válasza:
92%

Én is dolgoztam az éjszakába, persze hogy megtaláltak engem is. Szerintem minél több ilyen inger ér egy nőt, annál könnyebb nemet mondani. Sose csaltam meg a férjem, nekem is mondtak mindenfélét. Nyilván nem meggyőződésből, hanem azért mert már az ágyukba voltam gondolatba. Egyszerűen csak meg akarták változtatni a meggyőződésemet, ami persze nem ment.

Szóval nem vagy egyedül, esetleg könnyebb helyzetben /mint írtam/, mint az aki pl otthon már nem kap bókokat éveken át, majd a munkahelyén felfigyel rá egy férfi, és a nő akkor és ott kezdi nőnek érezni magát. Az szerintem nehezebb helyzetben van, mint jelen esetben Te vagy én, akik naponta kaptunk, kapunk pozitív visszajelzéseket.

2013. dec. 17. 14:36
 8/38 A kérdező kommentje:
Vendéglátásban dolgozom, így keveredek éjszakai munkahelyre. Míg nem mehetett a fiam oviba, nem tudtam nappal dolgozni, ez maradt. Szórakozóhelyen vagyok pultos... férjem elfogadta, bízik bennem, ezzel nincsen gond, én is tudom magamról, hogy nem mennék el az első jött-menttel. A kérdésem arra irányul, hogy tényleg ennyire természetes a megcsalás, vagy csak nálam állnak sorban olyanok, akik szívesen hangoztatják ezt? (nem feltétlen akar mindenki velem ágyba bújni, csak nekem ecsetelik, hogy milyen jó is félre lépni)
2013. dec. 17. 14:37
 9/38 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy a szexen jár mindenki esze elég gyakran, férfiaké és nőké is.

De normális esetben ezt az ember a párjával képzeli el.

Jártam én is sokat bulizni, pontosan tudom, hogy milyen fajta férfiak azok, akik minden héten, hetente többször ott vannak az éjszakában. Nekik nem számít a hűség, otthon várja őket általában valaki, de nekik egy "hobbi" hogy minél több lány megszerezzenek.

Ez a munkáddal jár. A vendéglátózás egy ilyen szakma. Sokaknak ezért nincs is hozzá nyomra. Ha te sem bírod már tovább hallgatni, biztos keresel majd mást. De ha bírod, akkor ne foglalkozz vele, mit mondanak. Te úgy éled az életed, ahogy akarod.

2013. dec. 17. 14:37
 10/38 anonim ***** válasza:
70%
nem vagy csodabogár, csak azért győzködnek azok az illetők, mert meg akarnak fektetni.
2013. dec. 17. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!