Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg csodabogár vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csodabogár vagyok, mert nem csalom meg a férjem azért mert "egyszer élünk"?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy királylány, alacsony vagyok és vékony, de azt mondják szexuális a kisugárzásom. Az éjszakában is dolgozom és akaratomon kívül belefutok a felkérésekbe, hogy csak egyszer, meg meglátod milyen jó lesz, és hogy mi hiányzik nekem,majd ő megmutatja stbb... Hiába állítom, hogy köszönöm én megvagyok, és belefolyunk mély beszélgetésekbe, nem értik, miért állok még a férjem mellett, miért nem "élvezem" az életem, miért kötöm le magam... hiába is magyarázom, nem hiszik el, hogy nekem nem az az élet értelme, ha hetente új pasi van az ágyamban. Mi van a hűséggel, a bizalommal. Miért kell vad csapongó életet élni ahhoz, hogy jól menjen egy kapcsolat? Mert szerintük erről van szó. Annál jobban szeretik a feleségüket, minél többször félrelépnek.... ebben hol a logika? Kommunikálni? Ugyan... az mit jelent?

Csak én látom rosszul, hogy a szex nem minden... sőt...

2013. dec. 17. 14:23
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

"És ha képes vagy kielemezni saját magad akkor magadnak is feltehetnéd ezt a kérdést."

Nem értem mit takar a mondatod..

2013. dec. 17. 14:38
 12/38 anonim ***** válasza:
94%

Én nem akarok ördögöt festeni a falra, de majd 10 év múlva is ezt mondd!

Láttam már ezt meg azt!

2013. dec. 17. 14:40
 13/38 anonim ***** válasza:
72%
Te az irodai munkásemberek közül is azt kapod éjszaka, akik szerint a lényeg, hogy minél több nő legyen meg. Nem is lenne ezzel semmi baj, de nekem mindig az a gyanúm, hogy a sok nő csak pótszer valamire. Még nem láttam maradéktalanul boldognak egy ilyen férfit sem.
2013. dec. 17. 14:41
 14/38 A kérdező kommentje:
Lehet én vagyok túl naiv, de nálam ez úgy működik, hogy akit választottam, azzal vagyok. Ha valami nem jó, megbeszéljük. Ha ennek ellenére sem jó, akkor hagyjuk egymást és majd akkor választok mást. De tartós párkapcsolatba bevonni egy idegent... pedig nem vagyok prűd. El tudnék képzelni egy hármast, úgy, hogy mi ketten és egy harmadik, de az, hogy én egymagam valaki mással... pedig gyerek sem vagyok már... lassan 30...
 15/38 anonim ***** válasza:
55%

Fősulis csoporttársam volt ilyen. Bár nő volt, de meggyőződése volt hogy nekem meg kellene csalnom a párom és ő tudta is kivel. Összakart vele hozni de ez nem jött neki össze. Mert én most is szeretem és akkor is szerettem a párom. Nem kell más, pedig már lassan 10 éve vagyunk együtt.

Vannak ilyen emberek igen. De te ne szégyeld magad amiért hű vagy.

16/38 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ez ritkának mondható, akkor szerencsés a férjed veled, ha tényleg ennyi mindennek ki vagy téve és mégis hűséges avgy hozzá és szereted. Mert manapság nem csak a férfiak lépnek félre, hanem egyre több nő is...

Én is régimódi vagyok, szóval én is ugyanezeket vallom.

2013. dec. 17. 14:42
 17/38 A kérdező kommentje:
Szerencsére bízik bennem. Nem tudom jó döntés volt-e, de én mindig mindent elmesélek neki. Az ilyen felkéréseket is, és együtt mosolygunk az egészen. Soha nem vitt még haza senki meló után egy kis etyepetyére.. mert nem akarom, mert nincs értelme, mert csak a szégyen és lelkiismeret furdalás maradna, mert megbántanám Őt... nem éri meg az a pár óra, hogy tönkre tegyem a kapcsolatunkat. Mégis elgondolkoztam rajta, hogy mi jár ezeknek az embereknek a fejében... miért akarnak minden áron félre lépni? Azt mondja minden jó otthon, kivéve a szex... akkor hagyja el és menjen szexelni... de nem... neki úgy jó, hogy barátnő marad és szex máshol...
2013. dec. 17. 14:45
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus, bebiztosítják magukat a pasik. Megtartja a barátnőt tartaléknak, hogy ne legyen egyedül, de azért eljár nőzni.
2013. dec. 17. 14:47
 19/38 anonim ***** válasza:
89%

Nem vagy csodabogár.

De ma nagyon sokan csak a szexre építik a kapcsolatukat. A nők is kiakarják élni magukat, nem csak a férfiak. Erkölcstelenebb lett a világ.

Elég ezt a rovatot olvasgatni.

2013. dec. 17. 14:50
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Azért irtam, hogy észreved, átlátszó a kérdésed. Ha komolyan gondolnád azt amit itt előadsz nekünk - és saját magadnak - akkor ez a kérdés nem foglalkoztatna. Téged ez érdekel, téged ez foglalkoztat, te azt hiszed ezért hogy te nem mész el valakivel a férjeden kívül neked nobel békedíjat kellene kapjál vagy ilyesmi. Elárulom neked ez az alap állapot, férjhez mentél: vele vagy és slussz.

Ezeket az ajánlatokat elutasitani és rövidre zárni a témát fél perc. Te ezt nem teszed, te dumcsizol, belemerülsz, érdeklödsz, stb. Átlátszó az egész... és akkor itt ezen az oldalon megerősítést és dicséretet vársz... tőlem nem kapod meg, mert nyilvánvaló mi után is érdeklödsz és ha képes lennél magadat külső szemlélöként nézni akkor feltehetőleg te is meglátnád azt amiről irok.

Itt a lényeg röviden: " tudom magamról, hogy nem mennék el az első jött-menttel"

Az első jöttmentel nem, de ha jönne Brad Pitt béta azzal igen.

Te dolgod, csak akkor miért vered itt a mellkasod nekünk?

2013. dec. 17. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!