Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg csodabogár vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csodabogár vagyok, mert nem csalom meg a férjem azért mert "egyszer élünk"?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy királylány, alacsony vagyok és vékony, de azt mondják szexuális a kisugárzásom. Az éjszakában is dolgozom és akaratomon kívül belefutok a felkérésekbe, hogy csak egyszer, meg meglátod milyen jó lesz, és hogy mi hiányzik nekem,majd ő megmutatja stbb... Hiába állítom, hogy köszönöm én megvagyok, és belefolyunk mély beszélgetésekbe, nem értik, miért állok még a férjem mellett, miért nem "élvezem" az életem, miért kötöm le magam... hiába is magyarázom, nem hiszik el, hogy nekem nem az az élet értelme, ha hetente új pasi van az ágyamban. Mi van a hűséggel, a bizalommal. Miért kell vad csapongó életet élni ahhoz, hogy jól menjen egy kapcsolat? Mert szerintük erről van szó. Annál jobban szeretik a feleségüket, minél többször félrelépnek.... ebben hol a logika? Kommunikálni? Ugyan... az mit jelent?

Csak én látom rosszul, hogy a szex nem minden... sőt...

2013. dec. 17. 14:23
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
79%
Ha a fiad felveszik oviba, keress valahol máshol pultos állást, pl. kávézóban. Amit meg mondanak ne hidd el, ne is foglalkozz vele, a férfiak a csillagokat is lehazudják az égről ha szexet akarnak. Lehet életében nem volt még párkapcsolata, mégis azt mondja, h de jó is megcsalni, csak hogy rávegyen egy estére.
2013. dec. 17. 14:53
 22/38 anonim ***** válasza:
69%
Remélem az én feleségem is olyan lesz mint te, kedves kérdező. Maradtak még igazi nők ezen a világon :)
2013. dec. 17. 14:54
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk abban igaza van az előttem szólónak, hogy akkor nem állnál le ezekkel beszélgetni meg érdeklődni. Én biztos nem állnék meg ilyen nyomorékoknak, mert ezek a szememben nem igazi férfiak!
2013. dec. 17. 14:54
 24/38 A kérdező kommentje:
r3d4me köszönöm a kimerítő választ, okul belőle az ember. Igazából nincs igazad, mert nekem tényleg nem A SZEX a lényeg, legyen akár brad pitt vagy clooney. De ezek szerint a beszélgetésekkel "reményt" keltek az emberekben_?! Ezt akartad mondani. Egyébként meg elég nehéz a szakmámban, hogy órákon keresztül támasztja valaki a pultot és beszélgetni próbál és én egy kukkot se szóljak hozzá. Ő elkezdi a történetét, én még eleinte csak hallgatok, de mikor már olyan a téma ami idegsít, vagy kedvem van hozzászólni, akkor hozzászólok. Így indulnak ezek. De tovább még sosem gondoltam, mindig megvitatjuk ezeket és kész, pont, én mondom az én verziómat, ők az ö verziójukat és ennyi. Meghallgatom őket, beszélgetünk.
2013. dec. 17. 15:16
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

"De ezek szerint a beszélgetésekkel "reményt" keltek az emberekben_?!"

Nem, én nem ezt akartam mondani és nem is ezt mondom. Ezt te akarod mondani. Mert igy újfent jól jössz ki belőle és te erre vágysz, hogy ezt a helyzetet számodra emészhetően tálald saját magadnak. És számodra az az elfogadható ha nem te vagy a probléma forrása hanem valaki/valami más.

Nem, szeretném ha megértenéd: te vagy a probléma forrása, dolgozd fel és emészd meg ha tudod. Nincs kihátrálás, ez vagy te: éjszakai bárban idegen paliknak ápolod a kis lelkét és beszélgetsz velük ők milyüket hova szeretnék tenni. Nem is egyel, mindegyikkel amelyik erre kapható.

Aztán másnap mikor felébredsz kiirod ide a kérdésed hogy veled a férfiak milyen csúnyán bánnak és nem értenek meg.

Mégis áruld már el mi dolgod ezekkel a palikkal azon kivül hogy kiszolgálod őket és max megbeszélitek milyen volt a tegnapi Juventus meccs? Te is tudod a választ: semmi.

Akkor most mit akarsz ebböl kihozni, hogy szeretnél ebböl jól kijönni? Téged nem érdekel a szex... nem a fenét nem, az egész életünk a szexről szól.

Ha zárásig dumcsizol egy idegen palival arról hogy ő milyét mikor hova tenné ha elmennél vele az nem a szexről szól? Ha ez nem a szexről akkor aztán mégis miről?

2013. dec. 17. 16:14
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt akartam írni, mint a 10-es. Ha 10ből 9-en hűségesek, és te belefutsz egy olyanba, aki nem az és téged is le akar fektetni, nyilván azt fogja mondani, hogy ez tök természetes, tök sokan csinálják.
2013. dec. 17. 16:16
 27/38 anonim ***** válasza:
51%

Én amúgy a helyedben meg sem hallgatnám ezeket a pasikat.

Így, hogy meghallgatod a sok hülyeségüket, így lehet, hogy tényleg reményt keltesz bennük, úgyhogy rögtön az első adandó alkalommal pattintsd le őket, mond meg, hogy most dolgod van, mivel dolgozol. Ennyi!

2013. dec. 17. 16:18
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
REDFORME ... LIKE *100 :)
2013. dec. 17. 16:35
 29/38 anonim ***** válasza:
81%

És akkor jöjjön az, amit a Kérdező valójában hallani akar:

Wow, ez hihetetlen, hogy te milyen erkölcsös lány vagy! Minden férfi ilyen akar, mint te! Bárcsak mi nők is hozzád hasonlatosak lehetnénk! Ez az életfelfogás... ez az értékrend... csodálatos!! Te gy igazi csodabogár vagy! Egyetlen és páratlan a maga nemében!

2013. dec. 17. 16:49
 30/38 anonim ***** válasza:
65%

Így van, végre egy értelmes nő, nem egy büdös sz****yok.

Bárcsak mindenkit te sz****ál volna kérdező, sokkal szebb lenne a világ!!!<3

2013. dec. 17. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!