Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg csodabogár vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csodabogár vagyok, mert nem csalom meg a férjem azért mert "egyszer élünk"?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy királylány, alacsony vagyok és vékony, de azt mondják szexuális a kisugárzásom. Az éjszakában is dolgozom és akaratomon kívül belefutok a felkérésekbe, hogy csak egyszer, meg meglátod milyen jó lesz, és hogy mi hiányzik nekem,majd ő megmutatja stbb... Hiába állítom, hogy köszönöm én megvagyok, és belefolyunk mély beszélgetésekbe, nem értik, miért állok még a férjem mellett, miért nem "élvezem" az életem, miért kötöm le magam... hiába is magyarázom, nem hiszik el, hogy nekem nem az az élet értelme, ha hetente új pasi van az ágyamban. Mi van a hűséggel, a bizalommal. Miért kell vad csapongó életet élni ahhoz, hogy jól menjen egy kapcsolat? Mert szerintük erről van szó. Annál jobban szeretik a feleségüket, minél többször félrelépnek.... ebben hol a logika? Kommunikálni? Ugyan... az mit jelent?

Csak én látom rosszul, hogy a szex nem minden... sőt...

2013. dec. 17. 14:23
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
16.49 :DDDDDD "állati" vagy:))))
2013. dec. 17. 16:59
 32/38 anonim ***** válasza:
90%
Amekkora rib.nc a magyar nők nagy része, nem csodálom...Én is kaptam rengeteg felkérést, szintén felszolgálóként, eszembe nem jutott félrelépni, ki volt rajtam akadva a főnök, milyen jól kezeltem a dolgot, míg a többiek orrba-szájba pasiztak, szinte mindig volt valami botrány:) Nem szabad a megcsalást normàlissá nyilvánítani!!
2013. dec. 17. 17:42
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Soraidat olvasva a legelső jelző,ami eszembe jutott rólad,ez volt:ÁLSZENT.Elmondom,miért gondolom ezt rólad.Azért,mert te tudatosan keresed azokat a helyzeteket,amelyekben a férfiakkal ilyesfajta témákról társaloghatsz.Talán mert legyezgeti valahol a hiúságodat.Pedig hidd el,ha valaki azt mondja,erős a szexuális kisugárzásod,az nem neked szól,mint nőnek,hanem aznap a kb. tízedik potenciális zsákmánynak.Téged is csak megd..ni akarnak,te meg eljátszod a naiv,jóravaló felség szerepét.Holott van választásod.Vagy élvezed ezeket szituációkat,vagy rövidre zárod őket két mondattal,és utána nem agyalsz ezen az egészen.Elvileg az utóbbi a normális és elfogadott egy szerelmes,férjezett nő esetében.Szóval abszolút nem tartoznál a csodabogár kategóriába,ha így gondolkodnál,de sajnos ez úgy tűnik,nem így van.Neked tudat alatt is szükséged van a kiéhezett pasik folyamatos visszajelzéseire.Minden sorod ezt tükrözi.Ahogy egy fentebbi kommentelő profin megfogalmazta,az egész kissé átlátszó.

2013. dec. 17. 17:46
 34/38 A kérdező kommentje:

Nyilván nem úgy kell elképzelni, hogy este hattól hajnal 4-ig csak ez a téma és semmi más. És nem vártam azt sem, hogy dicsérjetek, mert hűséges vagyok. csupán arra voltam kíváncsi, hogy az emberek többsége tényleg természetesnek veszi-e, hogy mással elmenjen, se bűntudat se semmi.

"Téged nem érdekel a szex... nem a fenét nem, az egész életünk a szexről szól.

Ha zárásig dumcsizol egy idegen palival arról hogy ő milyét mikor hova tenné ha elmennél vele az nem a szexről szól? Ha ez nem a szexről akkor aztán mégis miről?"

Nem nekem nem szól az egész életem a szexről, akármilyen hihetetlen is. Nem zárásig dumcsizok... van, hogy 5 percet áll ott a hapsi, s míg a sörére vár, már a fél életét elmesélte, és pedzegeti a szex témát, mintha az lenne a fejemre írva gyere kúrj meg, pedig pont hogy nem.

"És akkor jöjjön az, amit a Kérdező valójában hallani akar:

Wow, ez hihetetlen, hogy te milyen erkölcsös lány vagy! Minden férfi ilyen akar, mint te! Bárcsak mi nők is hozzád hasonlatosak lehetnénk! Ez az életfelfogás... ez az értékrend... csodálatos!! Te gy igazi csodabogár vagy! Egyetlen és páratlan a maga nemében!"

Köszönöm szépen, igazán kedves vagy. Biztosan nehezedre esett ezt leírni. :D

"Így van, végre egy értelmes nő, nem egy büdös sz****yok.

Bárcsak mindenkit te sz****ál volna kérdező, sokkal szebb lenne a világ!!!<3"

Köszi neked is. Ha azt írtam volna, hogy mindenkivel kefélek, akkor azt lett volna a baj... van sapka, nincs sapka... mindegy is.

2013. dec. 17. 17:51
 35/38 A kérdező kommentje:
33: ha elhajtom őket, nem jönnek többet, nem lesz jatt, nem lesz fizetés. "Kénytelen" vagyok velük beszélgetni. Arról nem tehetek, hogy bármilyen témát felhozok, akkor is a szex felé kanyarodunk. Beszélhetek én a kézi vb-ről, azt sem tudják ki az a Görbicz Anita, mondhatom, hogy így meg úgy a szomszéd..., vagy a gyerek, vagy a kollégák, a rossz fizetés, a kirándulások... mindegyik téma átfordul. Mondhatnám neki, hogy hagyjon békén nem érdekel a téma, ne beszélgessünk... nem tudom meddig lenne munkahelyem.
2013. dec. 17. 17:55
 36/38 anonim ***** válasza:
Ez utolsó komid az ász! Én is pont így szoktam csűrni-csavarni a dolgokat, ha ki akarom magyarázni... :P
2013. dec. 17. 18:43
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint nem lehet olyan rossz munkahely, ha nem menekülsz fejvesztve. Én biztos nem tudnék olyan helyen dolgozni, ahol folyamatosan alázzák a nőiességemet, és 0-24 azt kell hallgatnom, hogy mit és hogyan csinálnának velem, míg a párjuk otthon fekszik. Lehet keresni más munkahelyet, pultost kb. minden sarkon keresnek, igényesebb helyekre is. A "szexuális kisugárzás" dolgon pedig jót mosolyogtam. Az emberek 90%-a ez alatt azt érti, hogy k**vásan néz ki az illető, akire mondja. Gondolom a pultban nem nyakig gombolt kötött kardigánban állsz bő nadrággal párosítva. Valószínűleg ezért is kapsz sok ajánlatot. Ha csúnya lennél, vagy taszítóan öltözködnél, eszükbe sem jutna, hogy ágyba vigyenek, és ezt még közöljék is veled. Nagyon egyetértek azokkal, akik azt mondták, csak visszaigazolást vársz arról, hogy te milyen faszacsaj vagy, pedig amúgy nagyon nem vagy. Te magad sem vagy tisztában az érzéseiddel, önmagaddal.
2013. dec. 17. 19:44
 38/38 anonim ***** válasza:
44%
A pultos lányok híresen erkölcsösek, ízlésesen öltözöttek és főleg iskolázottak.
2013. dec. 17. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!