Ha tényleg nincs tökéletes ember, akkor ő mi? Csak szerintem különleges ez a lány?
Egyik munkatársam teljesen elbűvölt.
Először csak a külsejével: kedves mosolyával, hatalmas szemeivel, derékig érő hajával, formás lábaival, bájos öltözködésével.
Elkezdtem vele beszélgetni, ismerkedni, a személyisége is elbűvölt: Csendes, de amikor megszólal gyönyörűen és tartalmasan fejezi ki magát. Szerény és olvasott, sok dologhoz hozzá tud szólni. Érzékeny és hatalmas szíve van. Kedves és elfogadó mindenkivel, de mindezt a maga csendes, zárkózott stílusában teszi. Kiegyensúlyozottnak és nyugodtnak tűnik.
Nagyon sok dolog érdekli: Atlétikázik és konditerembe is jár. Imádja a szépirodalmat és a festészetet, és neki is gazdag fantáziavilága van, kicsit művészlélek. Szereti az állatokat és a természetet, cserkészkedik is. Emellett még bulizni is szokott.
Azt mondja, hogy egyszerű, de nagyon szerető családból származik.
Ti mire gondolnátok, ha megismernétek egy ilyen embert? Csak szerintem csodabogár?
Vagy nem is olyan különleges, csak én nem ismertem eddig ilyen embereket?
(Kicsit bele is szerettem. :( :))
Tökéletes nincs - beleszerettél és szép rózsaszínben látod.
Kezdeményezz nála - mármint ha nem vagy elkötelezve más irányban - aztán a többi majd alakul.
De itt most tényleg nem a szerelmen van a hangsúly. Először megismertem, és csak aztán szerettem bele, mikor már megláttam, hogy ki is Ő.
Azon csodálkozom, hogy léteznek ilyen emberek, hogy mennyire nagyszerű Ő, mert eddig még nem volt szerencsém ehhez az embertípushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!