Miért ilyen felszínesek a fiúk?
Jó, általánosítottál. Megteheted, csak parasztság. Én is, ha ilyesféle kérdést írok ki, kiírom, hogy "tisztelet a kivételnek, mert van". 5 szó, nem hiszem, hogy nem fér ki.
Mindegy, lényegtelen, a lényeg az, hogy köztetek lányok között is rengeteg a felszínes...tisztelet a kivételnek. :)
Megértem, hogy betelt a pohár nálad és jól esik itt mindenkinek támadólag válaszolni, de gondolkozz el. Te nem a külsőt nézed meg? Nem az izmosabb, esetleg csak jóképű fiúkra/férfiakra buksz?
Ha nem, akkor rendben van, ha igen, akkor meg ne írj ki ilyen kérdést.
Egyébként meg, a külső megfog, a belső megtart. Kár is ezen vitázni, mert ez így van. Persze vannak esetek, amikor egy átlagos csaj/csávó olyan jó arc, hogy ez miatt alakul ki kötődés, de általában a külső az első dolog, ami ismerkedéshez vezet.
Én például szeretem a vékony (nem csontváz) lányokat, minek is tagadjam? Őszintén megmondom, hogy szeretem. DE! A teltebb lányokat is szeretem. Viszont mit sem ér a külső, ha belül valaki egy ocsmány ember.
Nem akarlak leszólni meg semmi ilyesmi, de gondolj bele azért: Te egy szép arcú lány vagy? Telt? Mert akkor a bensőd miatt kerülnek el TALÁN.
Ha meg a bensőd szimpatikus is, de kövér vagy, akkor se csodálkozz. Kevesen szeretik a kövér fiúkat/lányokat. Tapasztalatom szerint legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!