Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen felszínesek a fiúk?

Miért ilyen felszínesek a fiúk?

Figyelt kérdés
Csak a vékony csajokra buknak, akik sminkelnek és vékonyak, menő ruhákban vannak, az átlag csajokra rá se néznek. Miért vagytok ennyire felszínesek? És akkor itt az oldalon még ti mondjátok, hogy a lányok azok?
2014. jan. 13. 17:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Jó, általánosítottál. Megteheted, csak parasztság. Én is, ha ilyesféle kérdést írok ki, kiírom, hogy "tisztelet a kivételnek, mert van". 5 szó, nem hiszem, hogy nem fér ki.

Mindegy, lényegtelen, a lényeg az, hogy köztetek lányok között is rengeteg a felszínes...tisztelet a kivételnek. :)

Megértem, hogy betelt a pohár nálad és jól esik itt mindenkinek támadólag válaszolni, de gondolkozz el. Te nem a külsőt nézed meg? Nem az izmosabb, esetleg csak jóképű fiúkra/férfiakra buksz?

Ha nem, akkor rendben van, ha igen, akkor meg ne írj ki ilyen kérdést.

Egyébként meg, a külső megfog, a belső megtart. Kár is ezen vitázni, mert ez így van. Persze vannak esetek, amikor egy átlagos csaj/csávó olyan jó arc, hogy ez miatt alakul ki kötődés, de általában a külső az első dolog, ami ismerkedéshez vezet.

Én például szeretem a vékony (nem csontváz) lányokat, minek is tagadjam? Őszintén megmondom, hogy szeretem. DE! A teltebb lányokat is szeretem. Viszont mit sem ér a külső, ha belül valaki egy ocsmány ember.

Nem akarlak leszólni meg semmi ilyesmi, de gondolj bele azért: Te egy szép arcú lány vagy? Telt? Mert akkor a bensőd miatt kerülnek el TALÁN.

Ha meg a bensőd szimpatikus is, de kövér vagy, akkor se csodálkozz. Kevesen szeretik a kövér fiúkat/lányokat. Tapasztalatom szerint legalábbis.

2014. febr. 21. 21:01
 22/22 anonim ***** válasza:
Én még nem láttalak,de személyiséged alapjan beszélgetni sem lenne kedvem veled.ÉS egyébként megnézném mikor jössz össze egy fedora hordó kövér pattanásos kockával,amikor mellete ott van egy kipattintott Ryan Seacrest hasonmás,aki kögazdag,és egyszerre hívnak el randira.
2014. febr. 21. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!