Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért viselkednek ennyire...

Miért viselkednek ennyire furán a fiúk?

Figyelt kérdés
Vagy a fiúk szemében mi lányok is furán viselkedünk? Ha igen, akkor mi az ami a ti fejetekkel nézve fura? Pl. számomra nem értelmes ha egy fiú megutaáltatja magát azzal a lánnyal aki tetszik neki.

2014. jan. 13. 17:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mért megutáltad a fiút,akinek tetszel?
2014. jan. 13. 17:12
 2/13 A kérdező kommentje:
igen, de aztan elmondta es nem akartam hinni neki, mert nem volt realis azok utan amiket mondott es csinalt. ami megviccesebb azaz h en kedveltem. addig amig kdves volt. most h tisztaztuk a dolgokat tok jo minden, csak nem ertettem h miert nem ehetett volna kivagni azt a reszt a dologbol miko utaltuk 1mast o.O
2014. jan. 13. 17:14
 3/13 anonim ***** válasza:
Mert akkor már rég nem érdekelne téged.
2014. jan. 13. 17:14
 4/13 anonim ***** válasza:

A fiúk és a lányok nagyon másmilyenek, soha nem értik meg a másikat teljesen.

Sőt, emberenként is más, egymást se értik sokszor a fiúk, vagy épp a lányok.

2014. jan. 13. 17:15
 5/13 anonim ***** válasza:

mert undok vagyok, és cgi. :D Rossz a belső kémiám és, ha nekem nem lehet jó, másnak se legyen az.

A rossz

2014. jan. 13. 17:17
 6/13 anonim ***** válasza:
És ha nem volt kölcsönös az utálat? Mit tett a fiú?
2014. jan. 13. 17:17
 7/13 anonim ***** válasza:
nem a fiúk és a lányok, hanem a hülyén és a racionálisan viselkedő emberek között van különbség. Korral és oktatással javul a dolog egy keveset.
2014. jan. 13. 17:25
 8/13 anonim ***** válasza:

a fiúk furák.. de a lányok is..

:D

2014. jan. 13. 22:35
 9/13 A kérdező kommentje:
pl o volt az aki folyton kigunyolt. es akk utana enis elkezdtem ot. ekko leallt de aztan meg elkezdett kovetni es szidni. na ekko hulyeztuk 1mast. vegul hirtelen rendesen kezdett vislkedni es most tok joban vunk
2014. jan. 14. 12:30
 10/13 anonim ***** válasza:
El tudom képzelni, hogy ez volt az "udvarlás" nála. Fel akarta kelteni a figyelmedet, csak éppen nem a legjobb módját választotta. De nem minden fiú ilyen.
2014. jan. 14. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!