Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy időnként olyan furán viselkednek szép lányok, ha meglátnak?
Azért mert egy-ketten ezt mondják, nem jelenti azt, hogy mindenkinek az a véleménye. Főleg ha így nyilvánítják ki. Nyilván tetszettél nekik, de az is lehet, hogy csak figyelt valamit.
Én pl. egész életemben "küzdöttem" a lányokkal, nehezen nyíltam meg mindig is, ezért sosem tudott kialakulni semmilyen bizalmi kapcsolat senkivel. Nem is nagyon volt lehetőségem a csajozásra, én sem tartottam magam valami álompasinak, finoman fogalmazva.
Az elmúlt évben viszont egyre több lehetőségem van ismerkedni, legtöbbször ők keresnek, magam is meglepődtem. Most is van egy lány, akiről érzem hogy tetszem neki, de csak látni szoktuk egymást. Múltkor már majdnem leszólított, de annyira most nem szeretnénk kapcsolatot. Mindenesetre jól esett, alakulnak a dolgok.
Nyilván te voltál ott, majd a troll éned ugye megmondja mi történt. :)
De nem gond ha habzik a szád, csak nem kíváncsi rá senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!