Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért viselkednek ennyire...

Miért viselkednek ennyire furán a fiúk?

Figyelt kérdés
Vagy a fiúk szemében mi lányok is furán viselkedünk? Ha igen, akkor mi az ami a ti fejetekkel nézve fura? Pl. számomra nem értelmes ha egy fiú megutaáltatja magát azzal a lánnyal aki tetszik neki.

2014. jan. 13. 17:09
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ha a fiu bun.kó, és olyan mint ha utálna, az nem azt jelenti hogy teccel neki hanem hogy teljesen belédesett. hidd el. Nekem is volt ilyen barátnőm. ja és mi a fura a lányokban? ez:- csoportosan mennek wc-re. MINDENT megbeszélnek, nem szégyelnek semmit, én már nem egy lányt láttam csókolózni.(nem csak szájrapuszizni). Ja és ismertem olyat is aki belefogott egy lezbikalandba (előtte jártam mindkét csajjal amugy, és nem feküdtek amugy le egymással). Amugy mi bennünk a fura? (Fiu)
2014. jan. 15. 19:14
 12/13 anonim válasza:
Az ilyen fiú éretlen egy kapcsolatra. Belül még kisfiú, és nem férfi. Egyébként az érettség nem csak kor kérdése: valaki 30-40 évesen sem tud éretten, intelligensen kezelni másokat, valaki meg már gyerekként is, később tízenévesként, majd felnőttként is mindig intelligensen bánik másokkal.
2014. jan. 15. 19:58
 13/13 A kérdező kommentje:
mint mondtam joban vagyunk, tudom es latom h nem erett, es nemis tervezek vele semmit hisz tanulnom kell:)
2014. jan. 16. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!