Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tenyleg sok lany csinálja ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg sok lany csinálja ezt a társkereső oldalakon? A nem annyira szépek is ennyire furán viselkednek?

Figyelt kérdés
Voltam tegnap fent egy társkereső oldalon, ahol van fent sok statsiztika. Nem a legszebb lanyokra néztem rá, nagyjából a legtobb mellett olyan statisztika volt, hogy 134 kapott levélből 125 felbontatlan és mind a 125 megválaszolatlan. Egy masik lanynal ez 282 per 263 megválaszolatlan level. Tenyleg az van, hogy ránéznek a képre, mert itt mindenki mellett van egy kép és ha nem szimpi 1000000%rs akkor lőttek a levelmegnyitasnak és a visszairasnak. Pedig ezek a lanyok minden nap fellépnek oda, mégsem válaszolnak.
2012. okt. 18. 10:10
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Persze mind mellett ott volt, hogy a lany pl 18-19 eves,166 cm vagy 163 cm de az ideál melle az volt írva, hogy a fiú legalább 23-24 eves, minimum 176-179 magas legyen. Szőke haj, kék szem előny.
2012. okt. 18. 10:13
 2/22 A kérdező kommentje:
Nem voltak nagy durranasok a lanyok tenyleg. De az igények valahogy ezzel nem voltak arányosak. Kevés az ilyen lany aki ezt teszi, vagy van azert belőlük bőven?
2012. okt. 18. 10:14
 3/22 anonim ***** válasza:
75%

Internetes társkereső= húspiac.

Ha eddig nem esett volna le, akkor most már megtudtad.

És ezt egy nő írta neked.

2012. okt. 18. 10:18
 4/22 anonim ***** válasza:
Pontosan, ez így megy! 3 asnak igaza van
2012. okt. 18. 10:21
 5/22 anonim ***** válasza:

Jóhogy ez van, én voltam fent, csak képet töltöttem fel semmi egyéb.

Mégis voltak partnereim.

A kép a lényeg.

2012. okt. 18. 10:21
 6/22 anonim ***** válasza:
Igen, minden lány ezt csinálja. De nemcsak a társkeresőkön, hanem az életben is. Ha nem nézel ki legalább egy kategóriával jobban, mint ő, akkor esélyed sincs.
2012. okt. 18. 10:26
 7/22 anonim ***** válasza:

Az miért baj hogy leírja az ideálját? Neked is van, ahogy mindenkinek. Ettől függetlenül az tényleg elég csúnya dolog, hogy nem írnak vissza. Az ilyeneknek nem is kell írni mert csak azért vannak fent hogy az önbizalmukat növeljék....

Egyébként ha már a nem annyira szép lányokat keresed, az eleve rossz mert egyetlen lány sem akar olyan pasit, aki számára ő csak "átlag" vagy nem tudom :S

19L

2012. okt. 18. 10:27
 8/22 anonim ***** válasza:

XD

Ilyenkor dőlj hátra és röhögj egy nagyot. Te már tudod, miért nincs pasijuk, és miért a netes társkeresés az utolsó reményük.

2012. okt. 18. 11:06
 9/22 anonim ***** válasza:
10:27 Igen, mindenkinek van ideálja, de míg mi férfiak hajlandóak vagyunk attól különböző nőkkel is összejönni, ti nők semmit nem engedtek belőle, legalábbis ami a külsőt illeti.
2012. okt. 18. 11:09
 10/22 A kérdező kommentje:
De akkor bokjetek mar ki, hogy hol lehet csajozni? Interneten nem mert huspiac, utcan nem mert mindenki siet valajova, vonaton is ugyanez van. Diszkoban sem, mert ott csak a helyes pasik ervenyesulnek. Akkor hol lehet? Szerintem rondanak sehol sem. Forever alone.
2012. okt. 18. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!