Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tenyleg sok lany csinálja ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg sok lany csinálja ezt a társkereső oldalakon? A nem annyira szépek is ennyire furán viselkednek?

Figyelt kérdés
Voltam tegnap fent egy társkereső oldalon, ahol van fent sok statsiztika. Nem a legszebb lanyokra néztem rá, nagyjából a legtobb mellett olyan statisztika volt, hogy 134 kapott levélből 125 felbontatlan és mind a 125 megválaszolatlan. Egy masik lanynal ez 282 per 263 megválaszolatlan level. Tenyleg az van, hogy ránéznek a képre, mert itt mindenki mellett van egy kép és ha nem szimpi 1000000%rs akkor lőttek a levelmegnyitasnak és a visszairasnak. Pedig ezek a lanyok minden nap fellépnek oda, mégsem válaszolnak.
2012. okt. 18. 10:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nalunk.pasiknal ez az ideal nagyon keplekeny dolog. Eleg ha csak kicsit tetszik a lany. De nalatok fox az ideal es azt keresitek tuzon vizen. Ha egy kicsit is elter attol akkor ugy pattintjatok le magatokrol, mint egy hangyat a ruhatokrol. Sot nektek meg emelle jon, hogy lwgywn minimum dipolmas is a pasi. Nekunk nem kell diplomas lany. Akkor mirol beszelunk?
2012. okt. 18. 11:46
 12/22 anonim ***** válasza:

Vonaton miért ne lehetne ismerkedni?

Én a mostani barátom is ott ismertem meg. Odajött hozzám, beszélgettünk. Aztán vele mentem tovább.

2012. okt. 18. 12:07
 13/22 anonim ***** válasza:
Jóképűeknek bárhol lehet csajozni, rondáknak sehol :(
2012. okt. 18. 12:28
 14/22 anonim ***** válasza:
68%

ez az 59%-os szerintem agybeteg.

Már kikészít

Minden kérdésnél belebüfögi a világfájdalmát.

2012. okt. 18. 13:03
 15/22 anonim ***** válasza:

Mit nevezel ideálnak pl?

Ha pl 170 cm magas vagy, hiába erőlködsz egy 175 magas lánynál, pedig lehet szegényt minden másban érdekli a belső. Szerintem minden lánynak azért rugalmasabb az ideálja.

Nekem egyfajta belső ideálom van inkább és azt sajna nehezebben találom meg társkereséskor, mint azt aki külsőre oké.

Sokszor találkoztam olyannal ismerkedéskor, hogy nem igazán jött be, de folytattam vele a levelezést, mert ha belsőre meg olyan, ami nekem jó, akkor szuper minden! Végül mondtam, hogy inkább hagyjuk, de nem hitték el, hogy nem a külső miatt.

2012. okt. 18. 13:31
 16/22 anonim ***** válasza:
8%
Utolsó: mert igenis a külső miatt. Megtalálod majd a belső ideálodat is, ha találsz egy olyan pasit, aki külsőre megfelel a hatalmas elvárásaidnak, mert bele fogsz látni mindent, amit belsőre elvársz.
2012. okt. 18. 13:39
 17/22 anonim ***** válasza:

én is voltam fent ilyen oldalon.

azoknak nem válaszoltam akik napszemüvegben csináltak magukról képet én meg nem veszek zsákbamacskát.

mi van ha csak két lyuk van a kétr szeme helyén, ha olyan ocsmány szemüveg nélkül hogy napra lehet nézni de rá nem?

vagy mikor csak a fejéről tesz ki képet.

én akarom látni az alakját is, mi van ha 150 kiló és összenyomna?

és nézd egyszer meg majd: a pasik 90%-a társkeresőn ilyen képeket tesz ki, vagy olyat ahol csak egy bolhasz.rnak néz ki és még az én szuper látásommal se látok belőle semmit.

ezért is adtam fel a társkeresőt.

mert ha már a képnél sunnyognak, mi lesz a többi dologgal?

2012. okt. 18. 13:53
 18/22 anonim ***** válasza:

59% os igazán befoghatnád már...

Nem mi nők vagyunk azért hibásak mert te szerencsétlen vagy.

2012. okt. 18. 13:54
 19/22 anonim ***** válasza:
6%
13:53 Ha csak a bradpitteknek írtok vissza, nincs más választásuk szegényeknek.
2012. okt. 18. 13:55
 20/22 anonim ***** válasza:
fogjad már be!!!!!
2012. okt. 18. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!