Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen utálatosak, ellenszenvesek, felszínesek a tini lányok? Fiúk, nektek hol és hogyan sikerült rendes barátnőt találnotok, hol kéne már próbálkoznom, mert ez nagyon elkeserítő?
"én csak egy normális, rendes, aranyos, bájos, hűséges barátnőt"
Csak?
"eddig egy kezemen meg tudom számolni, hány ilyen lányt találtam magamnak"
Tehát azért találtál, de valami oknál fogva ők is faképnél hagytak. Szerintem a hiba az ön készülékében van!
Nem hiszem hogy veled van a baj Kérdező. Bár így nehéz megállapítani.
Én is hasonló cipőben járok, de még furcsább az én esetem.
Ha találok olyat, akivel el is lehet beszélgetni, egy idő után már nem kérdez, és én kérdezek tőle, de próbálok nem csak kérdezni, hanem mesélni is magamról, véleményt mondani. Kedves vagyok vele, mert ilyen szeretek lenni, DE és most jön a furcsa dolog, vagy nem írnak vissza, vagy ritkán és már az után nem. De nem mondják el mi a gond, csak nem kapok választ.
Pedig semmi rosszat nem mondtam rájuk. Próbálok teljesen tisztességesen beszélgetni, olyan témákról is amiket őket is érdekli, de nem. Egyszerűen "elkopnak" a lányok. Hiába tetszik meg egy lány és szeretném megismerni, nem tudom, randi sem lesz természetesen.
Evolúciós folyamatot gyanítok a háttérben, hogy az önbizalom a fontos, stb. meg nem jó ha túl kedves vagyok, és rendes és mindent megbocsátok. De ezzel az a baj hogy én ILYEN VAGYOK. Nem akarok rosszfiús lenni, én ilyen szeretek lenni, szeretem ha szeretetet tudok adni magamból és jót.
29/F
# 6/7
Akkor hasonlítunk, én is ilyesmi jellem vagyok, de már úgy érzem muszáj rossz fiúskodni, mert másképp nem fog menni. Mindig kihasználnak vagy elhagynak a lányok, nem tudnak igazán vonzódni egy jó fiúhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!