Miért ilyen felszínesek a fiúk?
Ingyen Ölelés
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 17:49
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Miért ilyen felszínesek a fiúk?
"10-es bocsi, ne haragudj, mindig elfelejtem, hogy csak a pasiknak van joga általánosítani és ilyen kérdéseket kiírni. igazad van, az én anyámat."
Az üzenet szövege: Odaírhattad volna, hogy tisztelet a kivételnek. Neked sem esne jól, ha egy kalap alá vennélek az összes ri---banccal ugye? Nem tudom, mire fel van ekkora szád, de ha már ekkora, bekaphatná mélytorokra a répámat. :)
Anyukádat kínálgasd vele, simán megteszi, napi eggyel több már igazán nem számít neki, te meg úgy is tudod, hova tedd az aprót. :-)
Az általánosítás önmagában nem baj. Van is egy neve: analizálás pl feladatspecifikációnál használatos, mikor modellez valaki egy rendszert. (pl fejlesztők)
A baj a BUTA és szűk agyú általánosítással van. És ez akkor baj, ha rövid eszű fiú vagy rövid eszű lány, pici Zoom Out képességgel, még kevesebb élettapasztalattal és ehhez képest mégis nagy önérzettel állít valami olyat, amit egy nézőpontból HALLOTT egyszer :DDD (érted, nézőpontból halott :D ma valaki nagyon penge, júúj :DD)
De attól, hogy ezt valaki teszi, még nem kell neked is (pl. kérdező). Van az is, hogy nem reagálunk ám mindenre, ami bicskát nyit a zsebbe. Hanem csak úgy elengeded. Husss és pöcc. :D Az életben megesik olykor, hogy van olyan eset, amikor nem muszáj reagálni.
Junóámszéj, kérdező? :)
Nem vagyok felszínes, kikérem magamnak. Úgy gondolom, egy kapcsolatban (már, ha rendes kapcsolatot akar az illető), akkor jól meg kell ismerni a másikat. Márpedig, ez egy pillantással nem megy. Szeretem, ha kialakul egy érzelmi kötődés.
Ami a külsőt illeti; mindenkinek megvan egy jobban preferált ideálja, biztos Neked is. Pl, szeretem, ha egy lány nőies, ad magára, és hoppá: nem igazán esetem a vékonyság. De ettől még nem ítélek.
Szerintem, nem számít, ki mennyire átlagos külsőre, ha meg tud fogni a belsővel.
Mivan fűbe haraptál ma vagy mi?
Én bevallom, hogy a vékonyabb sportosabb lányokat szeretem, de ahhoz h szépek legyenek nem kell simnk és nem si sminkelik magukat a legtöbben, anélkül is szépek.
sosem titkoltam, hogy kik tetszenek sosem hazudtam ezzel kapcsolatban.
De látatlanba senkire nem mondom azt akármilyen jófej is meg akármennyire is kijövünk h kellene nekem.
Élőben meg ismerkedéskor te mit látsz elsőre? Akár egy buszon? A külsejét, mert nem látsz te az agyába h milyen ember. Ezért külső alapján megyünk oda.
És én nem tudok olyannal együtt lenni aki külsőre nem vonz.
Akinek meg ez nem tetszik az meg tehet egy szívességet és csöndbe maradhat.
Miért a lányok talán járnának egy alacsony, vékony fiúval?!
Na, ugye, hogy nem, akkor meg ne is szóljatok semmit lányok, ti sem vagytok jobbak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!