Miért ilyen felszínesek a fiúk?
Figyelt kérdés
Csak a vékony csajokra buknak, akik sminkelnek és vékonyak, menő ruhákban vannak, az átlag csajokra rá se néznek. Miért vagytok ennyire felszínesek? És akkor itt az oldalon még ti mondjátok, hogy a lányok azok?2014. jan. 13. 17:23
1/22 anonim válasza:
küldj egy képet magadról és megmondom h milyennek gondollak. (egy nem felszínes pasi.)
2/22 anonim válasza:
A fiúk felszínesek, mert a szép lányok tetszenek nekik? A nevükben is elnézést kérek! :D
3/22 anonim válasza:
Köszönöm hogy egy kalap alá lettem véve velük 16/F
5/22 anonim válasza:
ne általánosíts! én az átlagosakat is megnézem :) és ebbe nem csak a vékonyak tartoznak, sőt jobb számomra az hogyha van kis felesleg a csajon :)
6/22 A kérdező kommentje:
A nem felszínes pasinak üzenem, hogy ha nem vagy felszínes miért egy kép alapján akarsz rólam véleményt alkotni? gratulálok.
2014. jan. 13. 17:26
7/22 anonim válasza:
Az átlagos csajokra rá se néznek? Még a csúnyák és a fogyatékkal élők is elkelnek, ha kéretik magukat.
8/22 anonim válasza:
De miért gondolod, hogy MINDENKI ilyen? Általában a fiúk a vékony, mutatós csajokat szeretik. De azért vannak olyanok is, mint én, akinek jól jön egy kis plusz kiló, formásabb idomok. Nem kell tökéletesnek lennie senkinek.
Én nagyon is ránézek az ilyen csajokra, csak már egyik sem viszonozza a tekintetemet. Persze érthető :)
44/F
9/22 anonim válasza:
Nem tudom mások miért, én viccből.
10/22 Ingyen Ölelés válasza:
Nem csak a vékony csajokra bukok, nem csak azokra, akik sminkelnek és menő-ruhákban járnak. A természetes, sminkelés nélküli, kényelmes ruhaviseletet hordó, önmagának megfelelni akaró nőket kedvelem és nézem meg először. Számomra ezek az átlagos lányok a legszebbek. És ne általánosíts, mert a saját szegénységi bizonyítványodat állítottad ki. Ezért nem néznek rád, mert így viselkedsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!