Azok a lányok, akik aranyosak, kedves, szeretgetnivalóak, nem felszínesek, akiknek nem számít a fiúk külseje úgy, ők miről ismerhetőek fel vajon, hol lehet ilyen lányokat találni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy helyes fiú, mégis a csajok nagy része ismerkedésnél úgy tesz, minth a a külsejétől nekem már hanyatt kéne donom magam és kinyalni a fenekét, aztán mindig néznek, hogy nálam a jellem fontosabb, mint a külső. A legtöbb lányban hamara meglátom, hogy nem az, akit keresek. Gyakran úgy érzem, hogy csak ilyen felszínes külsőségekre hajtó csajok vannak már mindenhol. Jellemre meg katasztrófálisak.2013. máj. 29. 21:03
2/11 anonim válasza:
Te is katasztrofális vagy JELLEMRE.
3/11 The Other válasza:
Én is már unom, hogy minden nap 50x felteszed az "aranyos, kedves, szeretni való lányok, hol vagytok?" kérdést.
Tudod mit? Keresd meg őket! Ne itt a GYK-n, hanem az életben.
4/11 anonim válasza:
Azt mondom légy te is lótolvaj az komoly és szép szakma, nem lehet csak úgy ripsz-ropsz megtanulni. Nézd meg a többieket, ők már sínen vannak, de még mindig van mit tanulniuk, de egy nap kiváló lótolvaj lesz belőlük.:)
5/11 anonim válasza:
itt is lehet találni olyan lányokat akiket te keresel de nem érdemes
járj olyan szórakozó helyekre ahová te is szivesen mész el és ott keresgélj és ismerkedj
sok szerencsét előre is
6/11 anonim válasza:
Próbálkozz vakokkal, ők nem nézik a külsőt.. pontosabban nem látják.
7/11 anonim válasza:
én is ilyen vagyok, mármint nekem leginkább a külső számít, csak én eddig mindig olyan fiúkkal találkoztam, akiknek a külső a legfontosabb. és ha nem fested magad és mondjuk szemüveged van, akkor már esélyed sincs. viszont attól, hogy egy lánynak pl.: műkörma van, attól még lehet kedves, meg aranyos. nekem nincs, mert engem szerintem idegesítene, csak mondom, hogy attól még nem kell leírni egy lányt.
8/11 anonim válasza:
Olyan lány nincs, akinek ne csak a külső számítana.
9/11 anonim válasza:
Egyre jobban kezdem azt hinni hogy sehol sem lehet találni ilyen nőket
10/11 anonim válasza:
Neked is ugyanúgy számít a külső, ne hazudozz. A kérdésben is benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!