Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen felszínesek a lányok?

Miért ilyen felszínesek a lányok?

Figyelt kérdés

Saját tapasztalat.Olyan lány ismerősökről szól,akikkel már régebb óta nem találkoztam,bizonyos okok miatt.

Mióta elváltak útjaink,semmi érdeklődést nem mutattak irántam,meg voltak az internetes elérhetőségek,de semmi,nem is válaszoltak,ha írtam(persze a segítségem mindig jól jött nekik anno...)

Aztán eltelt egy kis idő azóta,rengeteget változtam külsőre(izmosabb lettem,új hajat vágattam ami állítóag jobban is áll,más ruhákat hordok)és miután múlt héten új képet töltöttem fel egy bizonyos közösségi portálra,hirtelen minden lány megrohamozott,hogy jaj mi van velem,hogy vagyok stb. stb.

Belsőleg nem változtam,tényleg csak a külső számít?

2014. jan. 13. 16:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

csak nem megsértődtél? hány éves vagy ember?

jajj egyem a kis szívedet drága!

2014. jan. 13. 18:13
 22/27 anonim ***** válasza:
#16 Hacsak nem egy másik bolygón laksz, biztos vagyok benne, h a te ismerőseid között is csak ilyen lányok vannak. Legfeljebb nem veszed észre, mert v lány vagy, v jóképű fiú.
2014. jan. 13. 18:22
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem lakom másik bolygón, szimplán normális vagyok és normális emberekkel barátkozom. Ennyire nehéz a felfogásod? Mondjuk a te válaszaidból már rég rájöttem, hogy toll vagy és abból is a gyengébb fajta. :-(
2014. jan. 13. 18:30
 24/27 anonim ***** válasza:
48-as IQ-jú, min sértődtem volna meg? Azon, hogy egy gyökér vagy? Az nem nekem fáj szerencsére.
2014. jan. 13. 18:31
 25/27 anonim ***** válasza:
egy újabb kérdés, ami veszekedésbe torkollott. Függöny le, köszönjük a figyelmet! :D
2014. jan. 13. 18:33
 26/27 anonim ***** válasza:

a 48% max attól lehet hogy olyan baro@marcok unlikozzák a válaszom, mint amilyen te vagy jóember!

(just a gril..)

2014. jan. 13. 18:45
 27/27 anonim ***** válasza:
#23 Én is normális vagyok, és normális emberekkel barátkozom, csak éppen csúnya férfiként látom, h mi az, ami igazán számít a csajoknak.
2014. jan. 13. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!