Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok nem felszínesek, nem csak a külsőt nézik, ahogy itt állítják sokszor, akkor miért írják a társkereső oldalakon azt, hogy helyes fiúkat keresnek?
Facebook jelölgetős klubban ezt lehet látni nagyon sok lánytól: "helyes pasik jelöljetek"
Társkereső oldalakon úgyszintén rengeteg lány egyértelműen megjelöli, hogy arcra(!) jól kinéző pasit keres, azaz nem elég hogy ápolt legyen a srác, hanem elvárnak egy vele született tulajdonságot is, nevezetesen, hogy "helyes" legyen... Tehát ezzel már eleve kizárják az átlagos srácokat is, a csúnyákról nem is beszélve... Magyarán egy átlagos srác gyúrhat, meg ápolhatja magát, napestig, öltözködhet akármilyen szép ruhákba,lehet bármilyen jó kisugárzása, nem fog kelleni a lányoknak ezek szerint! Akkor most voltaképp itt miért állítják az ellenkezőjét a lányok?
kapásból tudnék neked 3 olyan kérdést linkelni, ahol a pasi keres csinos, szép nőt. mi a fhasz bajod van?
és miért nem érted meg, hogy mindenkinek más a helyes?
amúgy senki sem állítja az ellenkezőjét. mindenki azt mondja, hogy az is fontos. tudod, KÜLSŐ MEGFOG, BELSŐ MEGTART.
látom ezt nem lehet elégszer leírni.
arról nem is beszélve, hogy amikor kiírtad a nyomorult kérdésedet, biztos dobott már föl ilyet, mert dunát lehet rekeszteni az ilyen picsogással.
mert mindenkinek más az ízlése...
pl én nem szeretem a kigyúrt pasikat
más meg oda van érte
a szőke pasi sem tetszik
és a vörös sem
arcra arányos legyen
testalkatra is
lehet h helyes pasi de ha nincs meg a szikra akkor lepasszolom ....
Emberfüggő, hogy kinek mik a párválasztási preferenciái.
Nekem is voltak mindig is igényeim a külsőt illetően, de baromira NEM CSAK azt néztem. A jó külső semmire sem elég egy olyan lánynál/nőnél, aki egészséges, tartalmas, hosszú távra szóló kapcsolatot szeretne.
Amúgy mit vársz, mit írjon ki? "csúnya pasik, jelentkezzetek?"
Nyilván te is a szép lányokat keresed, legalábbis azokat, akik neked tetszenek, mert aki testileg taszít, azzal mit kezdesz? Hm?
És te jóóóó éééég, a lányoknak vannak elvárásaik a másik fél felé!! :O Hogy képzeljük, hogy nem állunk össze úton-útfélen minden fogatlan, púpos csövessel! Komolyan, nem értem, hova fajult a világ...? (u.i.: remélem érzed az iróniát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!