Miért ilyen felszínesek a lányok?
Saját tapasztalat.Olyan lány ismerősökről szól,akikkel már régebb óta nem találkoztam,bizonyos okok miatt.
Mióta elváltak útjaink,semmi érdeklődést nem mutattak irántam,meg voltak az internetes elérhetőségek,de semmi,nem is válaszoltak,ha írtam(persze a segítségem mindig jól jött nekik anno...)
Aztán eltelt egy kis idő azóta,rengeteget változtam külsőre(izmosabb lettem,új hajat vágattam ami állítóag jobban is áll,más ruhákat hordok)és miután múlt héten új képet töltöttem fel egy bizonyos közösségi portálra,hirtelen minden lány megrohamozott,hogy jaj mi van velem,hogy vagyok stb. stb.
Belsőleg nem változtam,tényleg csak a külső számít?
na hát igen..mondhatni az a "párkereső" időszak közepe, szerintem ne csodálkozz rajta, mindenki a jobbat, menőbbet, vonzóbbat akarja.
jó hogy nem változtál meg belülről, sokan vannak akik ha a külsejüket megmásítják vele együtt torzul el az ember is, ami vagy förtelmes vagy nem, de ált. az első variáció. jó hallani kivételekről is. :)
ugyan miért lennék gyökér?
és én ne általánosítsak?te milyen jogon nevezel engem agyatlannak,amikor nem is ismersz?
A kijelentésed alapján miszerint minden nő felszínes. Kivétel nélkül. Ahogy írtam, madarat tolláról, tehát te sem lehetsz jobb az ismerőseidnél.
Ha egy lány vékony, magas, sportos és jól néz ki és a belső értékei is rendben vannak, tehát bejön neked, de van egy másik, akinek csak a belsője szimpi akkor te is az elsőt hívod el randizni, nem a másodikat. Tehát felszínes vagy te is, mint mindenki. ENnyi.
komoly szövegértési problémákkal rendelkezel.én nem randizni szerettem volna ezekkel a lányokkal.
csak az lepett meg,hogy egy ismerőssel való kapcsolattartásnál is a külső a lényeg.
és itt mehet a duma,hogy általánosítok meg az én ismerősi köröm a hibás stb stb
sajnos nem válogathatom meg,hogy pl.kivel fogok ugyanabba a suliba járni :)
de folyamatosan csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt,folytasd nyugodtan,én befejeztem veled.
és majd megtapasztalod talán te is...
Ja, végül is én kezdtem el általánosítani. Azt, hogy kikkel jársz suliba nem válogathatod meg, de hogy kivel akarod tartani a kapcsolatot nagyon is. Itt az egyetlen lelkiszegény te vagy, mert képes voltál kiírni ezt a szánalmas kérdést, csak hogy mindenki neked adjon igazat.
Mindegy hogy nézel ki, sajnos a belsőd nem változott, ha eddig is ilyen voltál, ez után is ilyen maradsz, az értelmes csajoknak sosem fog kelleni egy ekkora gyökér, mint te.
Felszínes ember vagy, felszínes kapcsolatokkal. Pápá
Kedves utolsó válaszoló!
Te miért a gép előtt növeszted a segged és cseszegetsz másokat? Mi a fenének kell ezt?
A kérdés és annak feltevője sem szánalmas, ez engem is érdekel és szerintem az egyetlen lelki beteg te lehetsz ha még ezen is vitatkozni kezdesz, már bocsánat nem bántás képen mondom, de húzz a fenébe!!tartogasd másnak a hülyeségeidet és fárassz másokat a hülye általánosításaiddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!