Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ferfiak tenyleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiak tenyleg ennyire felszinesek? Lanyok nektek mi a velemenyetek ezutan a cikk utan? (lent)

Figyelt kérdés

Engel lesokkolt amit itt olvastam, a ferfiak tobbsege tenyleg igy gondolkodik? marmint ennyire kinezet kozpontuak? pl azt irta az egyik, hogy egy anyajegy miatt szakitott a baratnojevel, akibe allitolag fulig belezugott egyebkent.. biztos van kivetel, de en atlagban kerdezem.. kerlek normalis valaszokat! elore is koszonom

itt a link, amirol beszeltem:

[link]

2014. jan. 6. 12:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%
Ne vonj le belőle túl sok következtetést ;)
2014. jan. 6. 12:32
 2/16 anonim ***** válasza:
1, nem 2, aki ezeket elhiszi az meg is érdemli
2014. jan. 6. 12:32
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de picit megijjedtem :(
2014. jan. 6. 12:34
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
Én egyszer egy ehhez hasonló cikkben azt olvastam, hogy vége a világnak, úgy 2 éve lehetett...
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
Aki egy celebmagazinból próbál konklúziókat levonni, az sikeres ember nem lehet.
 6/16 anonim ***** válasza:
76%
life.hu... roppant hiteles történetek, csak azért mert odaírnak egy keresztnevet. Egyébként biztos van ilyen, mint ahogy ugyanilyen nők is vannak, csak ritka..
2014. jan. 6. 12:36
 7/16 anonim ***** válasza:
85%

Hát ezért nem olvasok női magazinokat... :D

Ezek a szösszenetek még az acsarkodó gyk-s trollokat is kenterbe verik pedig ez teljesítmény!

Amúgy a női magazinok lehet régen hitelesek voltak, de úgy 6 év is, azt érzem bennük, hogy "mondva csinált". Inkább gyártják a hülyeséget, mint tényt feltárnak.

Olyan dolgokat írnak bele ami eladható és beadható egy nőnek. És ez a cikk ha már két férfit látott akkor én már pozitív irányba csalódtam! De szerintem ezeket csak gyártották, mintsem végeztek ilyen kutatást.

Ezért jó meló a firkásznak lenni egy női magazinnál... bármilyen baromságot írhatsz, se kutató munka, se alátámasztás semmi.

2014. jan. 6. 12:43
 8/16 anonim ***** válasza:

Ez egy oltári nagy baromság úgy ahogy van.Persze vannak felszínes emberek mint mindenhol,de ez hatalmas túlzás.

Aki szereti valóban a párját,azt nem érdeklik ilyenek,főleg ha normális srácról van szó. :)

2014. jan. 6. 12:43
 9/16 anonim ***** válasza:

Én például nem.

Már vagy 6 és fél éve bele vagyok zúgva valakibe, akinek azóta tetkója is lett (amikért én nem rajongok), és a haját is befestette sötétebbre (pedig a természetes hajszíne jobban bejött), de azóta is kívánom és a világ legszebbjének tartom, és a legfontosabb, hogy belül semmit sem változott.

2014. jan. 6. 12:46
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha hiszel ezeknek a hülyeségeknek az a te bajod
2014. jan. 6. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!