Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak tenyleg ennyire felszinesek? Lanyok nektek mi a velemenyetek ezutan a cikk utan? (lent)
Engel lesokkolt amit itt olvastam, a ferfiak tobbsege tenyleg igy gondolkodik? marmint ennyire kinezet kozpontuak? pl azt irta az egyik, hogy egy anyajegy miatt szakitott a baratnojevel, akibe allitolag fulig belezugott egyebkent.. biztos van kivetel, de en atlagban kerdezem.. kerlek normalis valaszokat! elore is koszonom
itt a link, amirol beszeltem:
Hát ezért nem olvasok női magazinokat... :D
Ezek a szösszenetek még az acsarkodó gyk-s trollokat is kenterbe verik pedig ez teljesítmény!
Amúgy a női magazinok lehet régen hitelesek voltak, de úgy 6 év is, azt érzem bennük, hogy "mondva csinált". Inkább gyártják a hülyeséget, mint tényt feltárnak.
Olyan dolgokat írnak bele ami eladható és beadható egy nőnek. És ez a cikk ha már két férfit látott akkor én már pozitív irányba csalódtam! De szerintem ezeket csak gyártották, mintsem végeztek ilyen kutatást.
Ezért jó meló a firkásznak lenni egy női magazinnál... bármilyen baromságot írhatsz, se kutató munka, se alátámasztás semmi.
Ez egy oltári nagy baromság úgy ahogy van.Persze vannak felszínes emberek mint mindenhol,de ez hatalmas túlzás.
Aki szereti valóban a párját,azt nem érdeklik ilyenek,főleg ha normális srácról van szó. :)
Én például nem.
Már vagy 6 és fél éve bele vagyok zúgva valakibe, akinek azóta tetkója is lett (amikért én nem rajongok), és a haját is befestette sötétebbre (pedig a természetes hajszíne jobban bejött), de azóta is kívánom és a világ legszebbjének tartom, és a legfontosabb, hogy belül semmit sem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!