Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak tenyleg ennyire felszinesek? Lanyok nektek mi a velemenyetek ezutan a cikk utan? (lent)
Engel lesokkolt amit itt olvastam, a ferfiak tobbsege tenyleg igy gondolkodik? marmint ennyire kinezet kozpontuak? pl azt irta az egyik, hogy egy anyajegy miatt szakitott a baratnojevel, akibe allitolag fulig belezugott egyebkent.. biztos van kivetel, de en atlagban kerdezem.. kerlek normalis valaszokat! elore is koszonom
itt a link, amirol beszeltem:
Ha még egy picit olvasgatod az ilyen cikkeket le is menekülsz egy lakatlan szigetre.
A life.hu-ná rosszabb cikkeket csak a nőklapjacafe szokott gyártani,az ilyenekre ne adjál.
Gondolom tényleg megnézik a pasik,hogy a nő milyen,és van egy ideáljuk,de szerintem sem feküdnél le csak úgy akárkivel akihez nem vonzódsz.
Srác vagyok, szal eképpen mérlegeljétek válaszom.
A cikk igaz. Sajnos. Értelem szerüen vannak kivételek, SOKAN (jómagamat is annak vélem) és sok más embert is akik hangot, illetve betűt adtak ennek ellentétének bizonyítására itt. Csak az a baj, hogy nincsenek tisztába a saját nemük átlagával. De ez érthető is, még is csak ahogyan az ember kiépíti az ismeretségi körét, olyan embereket válogatunk magunk mellé ami rokonszenves, ezáltal ezek a dolgok nem annyira nyilvánvalók. Örülök neki ismétlem hogy nagyon sok kivétel van. Örvendtem a szerencsének, Sziasztok!
A life.hu honlapnak annyi hitele van, mint a való világ szereplőinek egy MTA konferencián.
Egyébként meg látszik, hogy ezeket az anekdotákat nők írják, csak odaraknak egy férfi nevet, egy életkort, meg valami foglalkozást.
Amúgy nem nyilatkozhatok az egész férfi nem nevében, de közel sem annyira fontosak a mellek, mint néhány nő azt hiszi (a méret meg főleg nem).
Egy pillanatra se vedd komolyan ezt az ostoba cikket, life.hu, jesszus..... ne olvass ilyen szenny oldalt. A véleményeket benne megírta valaki aztán odabiggyesztett egy nevet hozzá. Érdekes módon mindenféle véleményből van benne egy... Nagy ész kellett hozzá hogy megírják :D
Ne higgy el minden hülyeséget amit neten olvasol, főleg az ilyen végtelenül ostoba oldalakon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!