Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ugye Németországban kevésbé...

Ugye Németországban kevésbé felszínesek a lányok?

Figyelt kérdés

Pénteken utazom ki Németországba. Kaptam munkát. Igaz ez volt az elsődleges szempont. De azért is megyek ki, hogy megtaláljam végre a páromat. Azt tapasztaltam, hogy a magyar lányok mind felszínesek. Csak a pénz és a külső érdekli őket.

Vajon egy fejlett nyugat európai országban már az emberek mentalitása?

2013. jún. 4. 19:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Igen, ott föld alatt vannak a lányok.
2013. jún. 4. 19:39
 2/17 anonim ***** válasza:
Mindenhol találni olyan nőket, úgy látszik te őket találod meg inkább. Nem lehet, hogy neked is túl magasak az igényeid, és a 10/10-es külsejű nők érdekelnek?
2013. jún. 4. 19:40
 3/17 anonim válasza:
itt is vannak normális lányok, ugyanúgy ahogy ott is vannak felszínesek:)
2013. jún. 4. 19:42
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem magasak az elvárásaim. De jól tettem volna, ha csak 10/10es nők érdekelnének. Akkor legalább átlagos külsejű lányoktól nem kaptam volna annyi visszautasítást és alázást!
2013. jún. 4. 19:42
 5/17 anonim ***** válasza:
81%

Ne vedd zokon, de ha egyéni rossz tapasztalataid miatt minden magyar nőt egy kalap alá veszel, akkor te magad is felszínes vagy.

Ez ugyanis sztereotípia. Minden nemzetben és korcsoportban lesznek anyagias és külsőséges szempontokat előrehelyező lányok/nők.

Az, hogy fejlett nyugat, ezer dologban ki tud ütközni, de ebben abszolút semmi különbség, sem előnyünkre, sem hátrányunkra.

A párkereséshez sok sikert!

25/F

2013. jún. 4. 19:45
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, hogy mennyire felszínesek, de a párkapcsolatról való felfogásuk számomra furcsa (fiúké is). Szerintem készülj fel rá, hogy elég laza erkölcsűek, sok minden belefér a hűség fogalmába náluk. (Nyilván nem minden német ilyen, de egy jó ideje kint élek és általánosságban ezt tapasztaltam)
2013. jún. 4. 19:48
 7/17 anonim ***** válasza:
78%
Jaj, nehogy azt hidd, hogy ott nem ilyenek mint itt... ott is, főleg a nagyvárosok tele vannak plzáribikkel. Miért hiszi mindenki azt, hogy csak Magyarországon vannak ilyenek???
2013. jún. 4. 19:50
 8/17 anonim ***** válasza:
64%
Kevés leszel te a német csajoknak is. BTW máshol már írtam: ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
2013. jún. 4. 19:51
 9/17 anonim ***** válasza:

kedves kérdező! amíg külön volt a két német, addig nagy volt a szóródás, sőt még akkor nem volt ennyi bevándorló,

na azóta a keletiből is sokan átjöttek erre a részre, sőt tele van még több bevándorlóval,

kimegy az ember, cím, megnézed hol lakik, már tudod is, ki kicsoda,

ábrándot ne kergessél, más az élet, szép a vidék, normális lányt mindenütt találsz N

2013. jún. 4. 19:52
 10/17 shananaa ***** válasza:
66%

Továbbra se általánosítsunk. illetve de, mert mostmár böki a csőröm. Ugyan az ilyen siránkozó pasik még is milyen alapon várják el, hogy egy lány szeressen egy töketlen, pesszimista, előítéletes, tanulatlan, életcél nélküli, ronda pasit? Melyik ezen tulajdonságok közül az ami olyan vonzó? (tudom, hogy mindjárt nekem ugrotok, mert fáj az igazság)

Mellesleg ha csicska munkára mész ki, kb rád se fognak nézni.

2013. jún. 4. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!