Ugye Németországban kevésbé felszínesek a lányok?
Pénteken utazom ki Németországba. Kaptam munkát. Igaz ez volt az elsődleges szempont. De azért is megyek ki, hogy megtaláljam végre a páromat. Azt tapasztaltam, hogy a magyar lányok mind felszínesek. Csak a pénz és a külső érdekli őket.
Vajon egy fejlett nyugat európai országban már az emberek mentalitása?
Ne vedd zokon, de ha egyéni rossz tapasztalataid miatt minden magyar nőt egy kalap alá veszel, akkor te magad is felszínes vagy.
Ez ugyanis sztereotípia. Minden nemzetben és korcsoportban lesznek anyagias és külsőséges szempontokat előrehelyező lányok/nők.
Az, hogy fejlett nyugat, ezer dologban ki tud ütközni, de ebben abszolút semmi különbség, sem előnyünkre, sem hátrányunkra.
A párkereséshez sok sikert!
25/F
kedves kérdező! amíg külön volt a két német, addig nagy volt a szóródás, sőt még akkor nem volt ennyi bevándorló,
na azóta a keletiből is sokan átjöttek erre a részre, sőt tele van még több bevándorlóval,
kimegy az ember, cím, megnézed hol lakik, már tudod is, ki kicsoda,
ábrándot ne kergessél, más az élet, szép a vidék, normális lányt mindenütt találsz N
Továbbra se általánosítsunk. illetve de, mert mostmár böki a csőröm. Ugyan az ilyen siránkozó pasik még is milyen alapon várják el, hogy egy lány szeressen egy töketlen, pesszimista, előítéletes, tanulatlan, életcél nélküli, ronda pasit? Melyik ezen tulajdonságok közül az ami olyan vonzó? (tudom, hogy mindjárt nekem ugrotok, mert fáj az igazság)
Mellesleg ha csicska munkára mész ki, kb rád se fognak nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!