Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ugye Németországban kevésbé...

Ugye Németországban kevésbé felszínesek a lányok?

Figyelt kérdés

Pénteken utazom ki Németországba. Kaptam munkát. Igaz ez volt az elsődleges szempont. De azért is megyek ki, hogy megtaláljam végre a páromat. Azt tapasztaltam, hogy a magyar lányok mind felszínesek. Csak a pénz és a külső érdekli őket.

Vajon egy fejlett nyugat európai országban már az emberek mentalitása?

2013. jún. 4. 19:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
IGEN! a német csajok NEM felszínesek, nyugodtan menj ki, legalább egyel kevesebb sz@rházi rontja a levegőt. Te selejtes kis gyökér.
2013. jún. 4. 21:02
 12/17 A kérdező kommentje:

Hát nekem lesz németországban munkám legalább, és fenn tudom magam tartani a keresetemből. Ti meg lakjatok tovább anyucinál és apucinál.

Úgyhogy nem én vagyok a lúzer :)

2013. jún. 4. 21:13
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Honnan tudod, hogy ott lakunk? Ha itt nem tudtál megélni, az téged minősít. Meg az is, hogy felszínes lúzer vagy. :-)
2013. jún. 4. 21:18
 14/17 A kérdező kommentje:
mert ide olyanok írnak :)
2013. jún. 4. 21:30
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Igen, akkor ezek szerint te is ilyen vagy, Meg még mellé egy felszínes gyökér is, de ez már a te bajod. :-) Jó szórakozást majd a nagydarab német csajokhoz. ;-)
2013. jún. 4. 21:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha nem beszéled TÖKÉLETESEN a nyelvet, esélyed sem lesz a német lányoknál. Másrészt köszönöm kérdésed, 18 évesen elköltöztem a szüleimtől. Az téged minősít, hogy te csak most? Az én szememben nem. Az sokkal inkább, hogy egy előítéletes gyökér vagy.
2013. jún. 4. 21:42
 17/17 anonim ***** válasza:
ez az anas penelope meg ez a shananaa azok akikről a kérdező ír. pontosan. nagyképű utálatos nhémberek. jönnek ide osztani az észt meg másokat lehurrogni, csak tudnám mire ilyen büszkék...a khurv@ nagy önállóságukra. gratula. a magyar okos céltudatos nagylányok
2013. júl. 6. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!