Most lesz*r engem? Hagyjam inkább?
Figyelt kérdés
Van 1 srác, akivel régóta beszélek facebookon, de egy suliba járunk. Köszönünk egymásnak, de nem szoktunk élőbe beszélni.
Nos..a múltkor, vagyis tegnap beszéltünk hát...úgy, hogy már majdnem lett belőle valami. Amikor írtam neki rendesen írt estébé..Most meg: "ja", "xd", "aha".
És amikor nem beszélünk 2hétig, és ÚGY beszélünk sok idő után először, akkor meg normális. Szóval most leszar?
Remélem értettétek..
2014. jan. 8. 15:24
1/6 anonim válasza:
Igazából a legjobb, ha rákérdezel. Ne hagyd annyiban!!
2/6 anonim válasza:
sok oka lehet. például ha épp játszik mikor veled beszél és nincs ideje rendesen válaszolni:D kérdezd meg úgy tiszta.
3/6 Költőnő? válasza:
nem értem, de lehet csak azért, mert a fb-ig olvastam :)
4/6 anonim válasza:
Ez vicc, élőben egy köszönéssel elmentek egymás mellett, neten meg hetek óta írogattok egymásnak.
5/6 anonim válasza:
szerintem ha szeretné a kérdezőt, még a játékot is abbahagyná érte...azért ekkora f sz már nem lehet egy fiú, hogy még annál a lánynál is fontosabb neki egy rohadt játék, akit kedvel...szóval szerintem most hagyd egy kicsit :/
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!:)
Hónapok ota beszelunk:|
2014. jan. 8. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!