Bevalljam neki, vagy inkább hagyjam?
Van egy osztálytársam, akit nagyon megkedveltem. Sőt talán már több is ennél, sajnos nem mondanám hogy barátok vagyunk, csak néha egymásra nézünk, meg általában hátra tekintek, mert ő az osztály legnagyobb kópéja, s mindenhez mindig valami vicceset, vagy éppenséggel idegesítőt fűz..
Egy hete ezt megosztottam a 2 legjobb barátnőmmel, akik azt mondták hogy próbáljak meg vele beszélni, ha mást nem akkor legalább facebookon. Megtettem írtam neki, és elkezdtünk web kamerázni, majd el kellett mennie, de azt írta végszóként, hogy 'holnap ugyanekkor, ugyan itt'.. Majd másnap iskolában, néha egymásra tekintetünk.. Alig vártam, hogy haza érjek s hogy beszélhessek este vele, erre fel ő nem volt fent este. Hát 1-2 napig hanyagoltam, majd megint ráírtam. Nem válaszolt, itt kiborultam (hozzá tenném, nagyon nehezen esek szerelembe, és nem értem hogy miért pont egy ilyen bunkó gyereket kellett megszeretem..)És napokig figyelgettem, csak ennyi. 2 napig nem volt suliban.. Akkor meg szar kedvem volt. Majd múlthét pénteken rövidített órák voltak, s mi órák után bent maradtunk a suliba egy páran.. Játszottunk, osztályfőnökkel.. Ilyen szó kirakós izét, s ha 10 másodpercen belül nem sikerült kirakni a szót, akkor vagy meg kellett valamit csinálni, vagy pedig válaszolni kellett egy kérdésre. Ami igazán személyes.-Elmondanám, hogy rajtam kívül volt 3csaj, ebből 2 a legjobb barátnőm, 1 meg úgy mondd haver....- És elbuktam, 10 másodperc alatt nem sikerült kietennem azt a szót, amit kellett volna. S jött a kérdés: Kibe vagy szerelmes?
Őszinte voltam, így elmondtam hogy abba a bizonyos fiúba. És hát ki gondolta volna, hogy ma már ezen fog csamcsogni az egész suli. Mikor ma reggel bementem, szemmel kerestem a fiút.. De nem láttam, így az egyik legjobb barátnőmnek mondtam, hogy ma sem fog jönni a fiú. Erre ő: Lehet késik. Bent ültünk angolnak a felén, mikor belépett.. És mindegyik csaj meg 1-2 fiú ránézett meg rám, aztán elkezdtek "huhuhu" kiabálni. És itt jön a bizonyos kérdés, hogy be e valljam neki vagy se?!
Barátnőim azt mondják, hogy jobb lenne ha tőlem tudná meg mint mástól, és ki tudja lehet esélyt is adna.. Mert ugye ahogy említettem nagyon bunkó gyerek, de vicces, meg aranyos meg még sorolhatnám. És félek attól, hogy lekoptat, és nem akarom hogy fájjon... Mert ugye nehezen tudok szerelembe esni, és tessék most megtörtént, aztán örülök neki részben, mert jó érzés. De rossz is. :( Segítetek kérlek..
szókirakó?
ált suli 4. osztály?
jesszus!
de ha már ilyen hosszan, és tele fölösleges infóval leírtad a kérdésed, akkor válaszolok,
szerintem már tudja, biztos elmondták neki
Ha akarod beszéld meg vele a helyzeted, de személyesen, és mondjuk ne a fél suli előtt.
De ha te valamennyire is tetszenél neki, akkor nem ültetett volna fel, és ő keresett volna téged.
De szerintem ne zaklasd túlságosan, mert akkor csak magad hozod kínos helyzetbe.
Sziasztok.
17 vagyok, és igen elnézést kérek amiatt, hogy ki hagytam a végéről ezt a fontos információt.
Igen, nehezen tudok szerelembe esni, hogy miért? Mert talán az évek alatt megtanultam egy s más dolgot az ilyen dolgokkal szemben, sőt amíg bele nem szerettem ebbe a fiúba, addig úgy voltam vele, hogy nekem egy pasi sem kell, erre jött ő. És tessék, mindent vitt. (egyébként míg nem ismered az életem, addig nem tudhatod, hogy mit miért teszek, s hogy miért mennek egyes dolgok nehezen, s egyes dolgok könnyebben.. persze megint csak lehet az én hibám is, mert lehet nem jól fejeztem ki magam!!)
Illetve köszönöm mindenkinek az eddigi válaszait.
Ez szép volt és igaz!:)
Köszi a válaszod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!