Egy fiúbarátom bevallotta, hogy nagyon megkedvelt. Azóta ritkábban keres. Keressem én, vagy inkább hagyjam?
Figyelt kérdés
Én nagyon bírom,rengeteget nevetünk együtt,de csak barátként tekintek rá,nem jön be pasiként. 2 hónapja vagyunk még csak jóban,de gyakran találkozgatunk és minden nap órákat beszélünk. Pár napja bevallotta,hogy nagyon megkedvelt,és én mondtam neki,hogy csak barátként bírom. Előtte mindig ő írt rám,de azóta csak ritkán keres. Keressem én? Vagy hagyjam,mert úgy jobb lesz neki? Nekem hiányzik a társasága...
20/L
2013. nov. 6. 17:23
2/3 anonim válasza:
nyilván azért nem keres mert tudja hogy nem akarsz tőle semmit és keresi az igazit ennyi hagyd békén
3/3 anonim válasza:
Pont azért nem keres, hogy te keresd, hogy lássa, hogy kell neked...
Szerintem minimum azért keresd fel, hogy utoljára megbeszéld vele, hogy ,így akkor nem akar-e veled barátkozni +?, mert akkor inkább jobbnak érzed lezárni az ismeretségeteket, de szeretted volna tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!