Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bevallotta hogy tobbet erez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevallotta hogy tobbet erez irtantam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy srac. Nagyon reg ota baratok vagyunk,de a minap bevallotta hogy tobbet erez irnatam. Erre en azt feleltem hogy enis erzem hogy tobb van mint baratsag,de kevesebb mint szerelem. Igazabol en ezt rutinbol irtam..de nem tudom mit tegyek. Segitsetek.
2013. okt. 28. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
mond meg amit valójában érzel iránta ne játssz vele és az érzelmeivel!!!!
2013. okt. 28. 19:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Feküdj le vele.
2013. okt. 28. 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Ilyenkor csakis az igazat szabad mondanod, még ha kíméletlennek is tűnsz ettől, mert hidd el, nagyobb baj, ha hitegeted és át kell élnie azt, hogy mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogy kellene. Rengeteg sérüléstől és kínos pillanattól kíméled meg mindkettőtöket, ha elmondod őszintén az érzéseidet.

Onnantól pedig az ő dolga lesz ezt feldolgozni, rá kell bíznod, hogy tud-e így tovább barátként melletted állni.

2013. okt. 28. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!