Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az megcsalás ha a barátnőm aki elvileg eddig meg még most is azt állítja hogy én vagyok az igazi neki meg csak engem szeret és nem csalna meg. Hogy most meg bevallotta hogy nemrég másba is szerelmes volt közben?!
hazugság e volt? bele e szeret valakiben?
-.-
Szakítsz ha nem tudsz bízni. Csá.
Hosszabb kapcsolatnál simán előfordulhat, hogy valaki akár hetekre is a figyelmed középpontjába kerül a párod mellett. Ha ezt az ember a helyén tudja kezelni, nincs gond, simán elmúlik az érzés, és ez nem azt jelenti, hogy akkor addig két embert szeretsz...Lehet, hogy a barátnődnél is erről volt szó, csak rosszul fejezte ki magát (bár ilyesmiről felesleges beszélni, ok nélkül bántjuk meg vele a párunkat).
Tapasztalatból írtam, nekem ráadásul több hónapig járt a fejemben az illető (na nem állandóan, de azért gyakran). Aztán egyszerre csak elmúlt. És ezalatt semmi sem történt, eszembe sem jutna soha megcsalni a szerelmemet, életem párját, még ha ez nyálasan is hangzik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!