Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb fiú barátom bevallotta hogy szerelmes belém viszont nekem 2 éve kapcsolatom van! Mit kéne tennem?
HEHEHE!!!
Én velem is pont ez történt! Volt egy lány aki a legjobb barátom volt (titkon szerettem is), de neki pasija volt. Ő azt mondta szeret engem, a gyereket viszont nem hagyja el sose. Ennek már jó 2-3 éve, már én se tudom. A kapcsolatot megszakítottuk egymással végleg, habár kb 4 hónapja hívott, mert megijedt XY dologtól, de azóta se beszéltünk.
Tudomásom szerint jól megvannak, én meg... megvagyok.
utolsó szerintem meg ha igazán szeretsz valakit nem állsz le gondolkodni hogy melyiket válaszd...
amúgy meg még azt is szokták mondani hogy barátságból lehet szerelem de forditva nem.. na ez kb*aszott nagy b*romság
nekem a legjobb barátom az a lány akibe szerelmes voltam és nem viszonozta ezért elváltak útjaink és fél év után mindkettőnknek volt párja és ujra barátok lettünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!