Bevalljam neki az érzelmeimet, ha 80%, hogy ő nem így érez?
Figyelt kérdés
Megéri kockáztatni a "barátságot"?
19/L
2013. nov. 9. 20:33
6/10 anonim válasza:
Nagy vallomások helyett szerintem sokkal jobb, ha megpróbálod finoman csábítgatni a fiút. Amikor majd az ő irányából is érzékelsz majd jeleket, hogy bejössz neki, akkor gondolkozz el újra ezen a kérdésen.
Egyébként nem kell mindent kimondani. Sokkal jobb és romantikusabb, ha a dolgok csak úgy 'maguktól' történnek, természetesen, ösztönösen.
7/10 anonim válasza:
+1 #6-nak. Egyet értek. Lehet, hogy így megrémíted. Ellenben ha lassabban közeledsz hozzá... még jól is elsülhet. ;)
8/10 TheHologram válasza:
Szerintem igen,viszont finoman. Ha velem ilyen lenne,nagyon örülnék neki,veszíteni nem veszíthetsz,sőt... Úgyhogy hajrá! ; )
9/10 A kérdező kommentje:
Igen,tényleg jobb,de ő már kezdeményezett,csak nem tudom,hogy érez is valamit irántam,vagy csak szexre vágyott... Én visszautasítottam,és azóta nem keres,sőt: kerül.
2013. nov. 9. 20:57
10/10 anonim válasza:
Ha kerül akkor volt és van érzés, és nem szexre kellettél volna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!