Bevalljam az egyetemi gólyatáborban, hogy még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Szóval, még szűz vagyok, pasim sem volt még soha. Az új társaságban biztos szóba kerülnek majd ilyen dolgok. Szerintetek elmondjam, hogy én még szűz vagyok, vagy inkább kamuzzak?2013. aug. 24. 12:07
2/15 anonim válasza:
valld be és majd rögtön keresnek is valakit aki szívesen elveszi :D
3/15 anonim válasza:
Ja, ha közben derül ki h mégis szűz voltál az égő :D
4/15 anonim válasza:
Nem biztos hogy szóba kerül. Én is az voltam ennyi idősen, nálam sosem került szóba. Utólag visszagondolva, elmondanám. Persze anno biztos kellemetlenül éreztem volna magam, de nem kell :)
5/15 anonim válasza:
Attól függ mik a terveid. Ha hajlamos vagy rá, hogy leidd magad és/vagy hagyd, hogy valaki rádmásszon a gólyatábor ideje alatt akkor lehet jobb, ha őszinte vagy. Ha viszont semmiképp sem tervezed elveszteni egy újonnan megismert akárkicsodával akkor találj ki valamit és tanuld meg elmondani anélkül, hogy ideges lennél vagy belepirulnál. (Ha férfi lennél akkor mindenképpen az utóbbit javasolnám.)
6/15 anonim válasza:
Ha lesz barátod annak mond meg,ne dugasd meg magadat csak azért hogy ne legyél az..Társaságban nyugodtan kamuzz,ha eddig kibírtad akkor kibírod azt az 1-2 évet amig összejössz valakivel az egyetemen,és annak elmondod ennyi..
7/15 anonim válasza:
Miért kéne szégyellned hogy szűz vagy?
8/15 anonim válasza:
Ehhez senkinek nincs köze! Jogellenes a gólyatáborban ilyen kérdést feltenni a jelentkezési lapon.
Ha elárulod, tuti lyukasztanak vagy 3an majd.
9/15 anonim válasza:
Amire vége a tábornak, úgyse leszel már szűz...
10/15 anonim válasza:
mindig mondom, hogy akik bekerülnek az egyetemre azok nem biztos, hogy érettek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!