Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Bevalljam az egyetemi gólyatáb...

Bevalljam az egyetemi gólyatáborban, hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval, még szűz vagyok, pasim sem volt még soha. Az új társaságban biztos szóba kerülnek majd ilyen dolgok. Szerintetek elmondjam, hogy én még szűz vagyok, vagy inkább kamuzzak?
2013. aug. 24. 12:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Miért ne vállalnád be?
2013. aug. 24. 12:07
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
valld be és majd rögtön keresnek is valakit aki szívesen elveszi :D
2013. aug. 24. 12:08
 3/15 anonim ***** válasza:
4%
Ja, ha közben derül ki h mégis szűz voltál az égő :D
2013. aug. 24. 12:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy szóba kerül. Én is az voltam ennyi idősen, nálam sosem került szóba. Utólag visszagondolva, elmondanám. Persze anno biztos kellemetlenül éreztem volna magam, de nem kell :)
2013. aug. 24. 12:11
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mik a terveid. Ha hajlamos vagy rá, hogy leidd magad és/vagy hagyd, hogy valaki rádmásszon a gólyatábor ideje alatt akkor lehet jobb, ha őszinte vagy. Ha viszont semmiképp sem tervezed elveszteni egy újonnan megismert akárkicsodával akkor találj ki valamit és tanuld meg elmondani anélkül, hogy ideges lennél vagy belepirulnál. (Ha férfi lennél akkor mindenképpen az utóbbit javasolnám.)
2013. aug. 24. 12:12
 6/15 anonim ***** válasza:
84%
Ha lesz barátod annak mond meg,ne dugasd meg magadat csak azért hogy ne legyél az..Társaságban nyugodtan kamuzz,ha eddig kibírtad akkor kibírod azt az 1-2 évet amig összejössz valakivel az egyetemen,és annak elmondod ennyi..
2013. aug. 24. 12:13
 7/15 anonim ***** válasza:
78%
Miért kéne szégyellned hogy szűz vagy?
2013. aug. 24. 12:34
 8/15 anonim ***** válasza:
57%

Ehhez senkinek nincs köze! Jogellenes a gólyatáborban ilyen kérdést feltenni a jelentkezési lapon.

Ha elárulod, tuti lyukasztanak vagy 3an majd.

2013. aug. 24. 12:35
 9/15 anonim ***** válasza:
57%
Amire vége a tábornak, úgyse leszel már szűz...
2013. aug. 24. 12:35
 10/15 anonim ***** válasza:
87%
mindig mondom, hogy akik bekerülnek az egyetemre azok nem biztos, hogy érettek is
2013. aug. 24. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!