Bevalljam az egyetemi gólyatáborban, hogy még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Szóval, még szűz vagyok, pasim sem volt még soha. Az új társaságban biztos szóba kerülnek majd ilyen dolgok. Szerintetek elmondjam, hogy én még szűz vagyok, vagy inkább kamuzzak?2013. aug. 24. 12:07
11/15 anonim válasza:
Nem tudom mik ezek a nagy szavak hogy hú gólyatáborban mindenki kefél mindenkivel. nálunk ez tökre nem volt jellemző. Persze volt egypár példa de nem ez volt az általános. Nyugodtan valld be ha kérdezik, ha nem kérdezik nem kell tudnia senkinek. :D Mi én még sosét játszottunk és csupa szexuális jellegű állítások voltak szóval nem nagyon rúgtam be.
12/15 anonim válasza:
Mi a franc közük van hozzá? Ilyen alapon táblával a homlokodon is mászkálhatnál, hogy "SZŰZ VAGYOK"
13/15 anonim válasza:
Szerintem ha szóba jön, nyugodtan mondd el. A gólyatáborban önmagadat kell adnod (másnak nincs értelme), és ez hozzád tartozik. Meg ha egy srác közeledne feléd, akár komolyabb szándékkal, aztán rájön, hogy hazugsággal indítottál... hát nálam eléggé elásnád magad :S
14/15 anonim válasza:
"gólyatáborban önmagadat kell adnod (másnak nincs értelme)"
Már hogyne lenne. Mindenki megjátsza magát. Az pedig, hogy ilyen személyes jellegű dologról nem mondja el az igazat nem egy eget verő bűn szerintem.
15/15 anonim válasza:
Ez nem igaz, hogy mindenki megjátssza magát. A gólyatábor célja az ismerkedés, jó esetben ezeket az arcokat fogod látni még 3-4 évig, minek hazudnál a szemükbe? Vagy a megjátszás által, miért kerülnél egy nem neked való társaságba?
Ebben hazudni teljesen felesleges. Nem bűn, én se ezt mondtam... Ha nem hajlandó válaszolni - ezt megértem, akkor ne tegye.
A szüzességet nem kellemetlen dolognak kéne felfogni, végülis a te saját döntésed volt, hogy szűz maradsz, ha neked ez így nem jó, tegyél ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!