Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy srac akarna tölem...

Ha egy srac akarna tölem valamit, de en "csak" kedvelem es nem akarok semmit töle, akkor inkabb hagyjam beken?

Figyelt kérdés

En 22 vagyok, ö 24. Par honapja ismerjük egymast, kezdetben sokat beszelgettünk facebookon. Oktoberben talalkoztunk egyszer, nem randi volt, csak elmentünk közösen egy esemenyre.

Utana is sokat beszeltünk, majd neha reszegen felhozta a temat, hogy mi van velem meg a pasikkal, stb...

Kedvelem, jo fej, jokat lehetett dumalni vele, de nem akarok semmit töle, mert több olyan tulajdonasaga is van, ami nalam kizaro ok. Plusz mastol sem szeretnek most semmit, ezt meg is mondtam neki.

Azota nem nagyon ir, amit meg is tudok erteni. De nekem neha lenne kedvem dumalni vele.

Probaljam en keresni, irni neki, vagy inkabb hagyjam, mert csak rontok a helyzeten?

2013. nov. 30. 15:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Hagyd, ne kínozd.
2013. nov. 30. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!