A világon kb. az emberiség hány százaléka utálja a dupsteppet? Mert én nem kedvelem és nem akarok egyedül lenni. (Bunkó válaszokat mellőzzétek légyszi)
azt sejtettük, hogy nem szereted, mert duBstepnek írjákXD
amúgy én se szeretem, igénytelen, unalmas zene
Köszönöm mindekinek a kedves választ! :)
És örülök, hogy nem vagyok egyedül.
kedves négyes! a gangnam style jelenleg a világ legtöbb megtekintésével rendelkező videó a tubeon!:D nem kopik el ez ilyen hamar, nem volt az olyan rég
inkább arra emlékszik e valaki (magyar viszonylatban), hogy "minden fejre áll holnap, ránk már senki sem szólhat, nem kell többé a szentbeszéd, ez egy másik nemzedék"?:D
divat jön, divat megy... évekkel ezelőtt a fent említett No Thanx nóta ömlött mindenhonnan, gyakorlatilag a fiatalság körében ez volt a beilleszkedési kulcs talán egy egész éven keresztül... aztán elmúlt..
vagy szintén régről
"nománomájé nománománomájé eisztepreszdá rávosztádidéj":D najó, nemtudok románul, de az O-zone muzsikája is nagy sikert aratott... aztán eltűnt a sülyesztőben, mert kilökte valami más
ugyanígy Lady Gaga - Bad Romance, Fluor - Mizu, David Guetta - Sexy Bitch és Memories...
de mindez hiába, hisz mindaddíg míg a Föld kerek, mi maradunk rockerek;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!