Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez nagyon bunkó megoldás?

Ez nagyon bunkó megoldás?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy lánnyal már egy hónapja. Volt már első randi, csók.

Mindig könyörög, hogy telefonon beszéljünk, hívjam fel.

27.000 volt a telefonszámlám, aminek nem örülök...

SMS-benmegírom neki, hogy nem hívom telefonon innentől, mert egyik csaj sem ér ennyit, az nagyon gáz? Eléggé pipa vagyok, nőre még eddig nem költöttem ennyit, és még csak szex sem volt... :/

25/F

2014. jan. 8. 01:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Igen, bunkó megoldás. Szerintem hagyd a lányt, csak rosszul járna veled.

1, Időközben szólhattál volna neki, hogy inkább neten beszéljetek, mert az ingyenes.

2, Nem ér ennyit sem egy nő... gratulálok.

3, Jobb esetben egy kapcsolat nem csak a szexről szól. Főleg akkor, ha még csak randiztok.

2014. jan. 8. 01:34
 12/26 anonim ***** válasza:

Mondhatod azt is, hogy 27000 Forint kicsit marhára sok ahhoz, hogy csak úgy telefonálgassál. Főleg, mikor ingyen is lehet. Ez nem bunkó, de kifejezi, hogy kicsit pipa vagy. Ha ilyen dolgokra hivatkozik, én is kicsit beleásnék.

Meg egyáltalán nem rendes tőle, hogy elvárja, hogy te hívjad. Jópárszor neki kellene hívnia, főleg, ha ennyit beszéltek!

2014. jan. 8. 01:34
 13/26 anonim ***** válasza:

Mond meg neki, hogy a telefont jobban lehallgatják kb :D

Őszintén jogos volt a kiakadásod, de nem így kellett volna / kellene kifejezni. Mond meg neki mi a helyzet, azért azt meg kell értenie, hogy ez sok egy telefonszámlának vagy tényleg fizess elő olyan csomagra, ami kedvező nektek.

Egyébként távkapcsolat, hogy ennyit kell hívnod?

2014. jan. 8. 01:36
 14/26 anonim ***** válasza:
ezen túl nem sírok azért, ha meghívok 1-1 csajt piára és nem sikerül felszedni:D:D:D
2014. jan. 8. 01:38
 15/26 anonim ***** válasza:

Nem vagy normális ember! 27.000-ből már 2x elmész prostihoz fullos órára! :D

Normális az ilyen ember, hogy a semmire eltelefonál majd 30k-t, és még nem is dug? XD

2014. jan. 8. 01:53
 16/26 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha így fél a lehallgatástól és a híváslistát is törli, akkor tényleg nem lehet vele minden rendben.

"Enyhén" paranoiás lehet, ami hosszú távon csak gondokat fog okozni.

2014. jan. 8. 01:53
 17/26 anonim ***** válasza:
Mondanám, hogy a csaj alvilági körökben mozog, esetleg vmi más földalatti szervezet tagja, de akkor tudná, hogy nem oldja meg a dolgot a híváslistái törlésével. Ha meg pl NBH-s, akkor meg nem fogja megmondani, hogy fél a lehallgatásoktól, mert aki ilyen pályára készül, tisztában van vele, hogy lehallgatják, így nem is zavarja...
2014. jan. 8. 02:04
 18/26 A kérdező kommentje:

A leányzó nagy vonalakban leírva:

- 22 éves, és még állítólag szűz (ő sem tudja biztosra, de szerinte valószínűleg igen)

- nincsenek barátai/barátnői -> soha életében nem volt diszkóban, szórakozóhelyen

- komoly kapcsolatot akar (én is azt keresek elsősorban)

- már az első randit hozzájuk akarta lebeszélni, hogy menjek le házhoz, amit én élből elutasítottam (személyes találkozó addig nem is volt)

- társkeresőn ismerkedtünk meg, de amint elkezdtünk beszélgetni, megadta a számár, és törölte magát a társkeresőről, még a hozzá regisztrált E-mail fiókot is megszünette... :/

- nagyon visszahúzódó és félénk volt az elején, viszont a személyes randin (kávézóban voltunk), mikor visszajött a WC-ről, a fülembe súgta, hogy átázott a bugyija, teljesen nedves volt ott lent (kicsit kikerekedett a szemem)

- a szexről szinte minden beszélgetésnél szó volt, többnyire ő hozta fel (kétértelmű megjegyzések közepette), de már most kijelentette nekem telefonba, hogy ő nem fog szopni (nem is kértem/kérdeztem tőle ilyet), és én se nyalja m ki, mert az tök undi

Vázlatosan ennyi róla... Vélemény?

2014. jan. 8. 02:04
 19/26 Költőnő? ***** válasza:
100%
fuss!
2014. jan. 8. 02:07
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Sok őrült nőszeméllyel találkoztam már de a te választottad kivételes példánynak tűnik :D

Azt hiszi hogy lehallgatja az NSA? És ha le is hallgatná akkor is mit érne el a híváslista törölgetésével? Komolytalan..

Meg mi az hogy nem biztos hogy szűz? Ezt meg hogy érti? :D

Szerintem tartós kapcsolatot ne keress ezzel a nővel mert elég kattantnak tűnik.

2014. jan. 8. 03:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!