Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, akar valaki ismerkedni...

Lányok, akar valaki ismerkedni egy 24 éves, ronda szűz sráccal?

Figyelt kérdés
Debrecen

2014. jan. 6. 20:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
akkor meg mi lopod itt a napot, ha semmi se tetszik?
2014. jan. 6. 20:25
 22/27 anonim ***** válasza:
Mekkora lúzer vagy! Nem véletlenül vagy még szűz... Csak húznál innen máshova sírni!
2014. jan. 6. 20:26
 23/27 anonim válasza:
nezz magadba.gondolkozz el. dontsd el mit akarsz...nem vagy helyes jo. masokse. nem vagy 1edul. probald ki! de komolyan!! irj ra lanyra. ne a leg fullosabra 1bol:DD egy teljesen normalisra.. es kezdemenyezz beszelgetni. probalj ismerkedni. kerdezd meg milyen napja volt. vegzetsege. mijen jovot szeretne. mar ha ezt a 2ot felhozod mar rengeteg temara ra tudsz torni... eloszor nehez..de ha megnyilik nem gyozol valaszolgatni kerdesere..:D mind1ik no ilyen.
2014. jan. 6. 20:26
 24/27 A kérdező kommentje:
Ja, lúzer vagyok, mondj valami újat. Neten, ha írok valakinek, képet kér egy idő után, aztán egyből buktam a dolgot. Ezzel a rohadt ocsmány torzszülött arcommal nem lehet mit kezdeni.
2014. jan. 6. 20:29
 25/27 anonim válasza:
Kezdj el gyurni.... akk jo tested lesz:D
2014. jan. 6. 23:31
 26/27 anonim ***** válasza:

Hallgatnék Lazura, nem mond hülyeséget. Szedd össze magad, ne rinyálj, tegyél!

Ha szarul nézel ki, menj el edzeni. Ha most elkezded, jövő nyárra már lesz eredménye.

Ha randa vagy, menj be egy DM-be és kérj segítséget ( gondolom pattanások? )Ha ledarálod a patikat, 30as korodra olyan lesz a képed, mint egy kisbolygó. Undorító. Járj el szaunázni, segít kitisztítani a pórusokat.

Adj magadra, viselj MINŐSÉGI ruhákat. Használj parfümöt. YSL, Bvlgari. Legyen stílusod! De ne ilyen swagyolo, ami mostanában menő. Legyél igényes. Az igényesség mindennél szexibb.

Keress egy szar nőt, akivel kavarhatsz. Tapasztalatnak megteszi. Idővel emelheted a lécet.

Esetleg keress egy lifestlye-coach-ot.

Persze ez mind pénz. Ha nincs pénzed, dolgozz. A jó nők nem a kockahasat, meg a szép pofit, hanem a hatalmat és a pénzt keresik, amin felszophatják magukat. Persze ezt nem vallják be, de mind ilyen. Kivétel nélkül.

Sok sikert!

2014. jan. 7. 15:19
 27/27 anonim ***** válasza:
Én sem nézek ki jól de még enyhén is fejeztem ki magam.. Hiába van jó belsőm "Sok Lány szerint cuki vagyok" De csak barátként könyvelnek el mindig ahányszor próbálkozok náluk.. Amint elküldök magamról egy képet lányoknak "Válasznak azt kapom mindig" "Hogy majd én is megtalálom a nagy őt" pedig az elején elég jól megy minden míg nem látnak rólam képet és hozzátenném hogy nem Topmodell lányoknál próbálkozom hanem "Átlagosaknál".. Ezért úgy döntöttem hogy egyenlőre szüneteltetem ezt az egészet mert a lányoknak csak "Lelki szemetesládának" vagyok jó még csak nem is csókolóztam sokan már melegnek néznek ez miatt.. Akkor érzem magam a legkínosabban mikor az ismerőseim barátnői megkérdik hogy "Van-e már barátnőm?" Remélem hogy azért egyszer az életben tényleg lesz-e olyan lány aki elfogadja a külső hibáimat de gondolom hogy sosem lesz ilyen hisz nincs olyan lány akinek egy magamfajta fiú kellene. Tudom hogy ez nem sokat segít de próbálkozz tovább az életben mindig vannak és lesznek akadályok amiket csak úgy kerülhetünk ki ha nem adjuk fel és próbálkozunk tovább. 17/F
2014. jan. 7. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!