Lányok, akar valaki ismerkedni egy 24 éves, ronda szűz sráccal?
Figyelt kérdés
Debrecen2014. jan. 6. 20:02
1/27 anonim válasza:
nyilván egy ilyen impozáns leírás után mindenki a lábaid elé veti magát.
2/27 A kérdező kommentje:
Gondoltam őszinte leszek.
2014. jan. 6. 20:04
3/27 anonim válasza:
A szánalom szexnek is meg van a maga bája xD
4/27 anonim válasza:
Szánalom szex csak a mesében létezik.
5/27 A kérdező kommentje:
Én szerelmet szeretnék, szeretni és szeretve lenni.
2014. jan. 6. 20:06
6/27 anonim válasza:
Ugye ezt most nem mondod komolyan?! Senki sem szeret ronda srácokat. Még ha más szerint ronda, a párjának biztosan tetszik. Szval ne könyveld el magad ronda srácnak!
7/27 A kérdező kommentje:
Pedig ronda vagyok, mert a nők lekoptatnak állandóan, esélyt sem adnak. Akkor csakis ronda lehetek, nem?
2014. jan. 6. 20:08
8/27 anonim válasza:
Ha úgy nézzük, nekem szoktak tetszeni a mások által rondának titulált fiúk. De Debrecen az messze van. :(
9/27 anonim válasza:
hiaba vagy oszinte,ilyet ne irj... ilyenkor minek kepzeljenek a lanyok? hmm...elkepzelnek egy ronda sracot..aki szuz 24evesen. ilyenkor elgondolkodnak h talan van oka h meg szuz vagy... figy legyen tartasod. tese vagy kevesebb mint mas... legyen jo kisugarzasod legyel magabiztos. nee rondazd mar magad bas*ki!:DD 1bol egy onsajnalatos bert kepzelnek el. kinek kell ilyen? gondolkozz.17/f
10/27 A kérdező kommentje:
Elköltözhetek, ha gondolod...
2014. jan. 6. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!