Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan 20 év körüli szűz lányok, akik képesek lennének akár az életüket is leélni az elsővel?
Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 09:53
1/14 anonim válasza:
Ha minden klappol, szerintem igen.
2/14 anonim válasza:
Egyet ismerek innen.
De nem én,szóval ne remélj :D
3/14 anonim válasza:
Én 23 éves vagyok és szűz, és igen képes lennék leélni az életemet az elsővel, persze csak akkor ha jól működne a kapcsolat :) Jó lenne ha így történne :)
4/14 anonim válasza:
Én eddig is vele éltem és fogok is!
5/14 anonim válasza:
Igen! Én ilyet kapcsolatot szeretnék! :)
6/14 anonim válasza:
Én már nem vagyok (nem is voltam) 20 év körüli szűz lány, de mai napig az elsővel vagyok és remélem ez így is marad, nem vágyom másra!
8/14 anonim válasza:
őszinte oldal, őszinte emberek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!