Szerintetek egy 20 év körüli szűz pasi inkább tapasztalt vagy tapasztalatlan lánnyal járna jobban, ha komolyabb párkapcsolatot akar?
Figyelt kérdés
A tapasztaltat nem idősebbekre értettem, hanem hogy volt már kapcsolata.2013. nov. 16. 20:52
1/9 anonim válasza:
Most komolyan ki kell választanunk, hogy melyikbe szeressen bele? Az igen!
2/9 anonim válasza:
22 éves vagyok és sosem volt barátnőm. És nagyra értékelném, ha tapasztalatlan lenne. Rossz érzés lenne tudni, hogy X ember ment végig rajta előttem. Nálam ez nem oké.
3/9 anonim válasza:
Amelyik őszintén tudja szeretni és viszont.
4/9 anonim válasza:
akibe beleszeret, azzal járna jobban.
5/9 anonim válasza:
Szerintem egy tapasztaltnál mindig ott a nagy félelem, hogy el fogja hagyni a komoly kapcsolatot akaró félt.... Persze ha beleszeret az ember akkor nem ez fog dönteni!!!!! NEM???
6/9 anonim válasza:
Akarom mondani: Tapasztalatlannál van ott ez a félelem
8/9 anonim válasza:
20 éves szűzként én jobban örülnék egy tapasztalatlannak, de csak azért, mert jobb lenne együtt felfedezni a dolgokat. Persze egy tapasztalt nőt sem utasítanék vissza. Szerintem mindkettővel lehet komoly párkapcsolatot kialakítani és kétlem, hogy rosszul járnék bármelyikkel is. A komolyság inkább hozzá állás függő.
9/9 anonim válasza:
Szerintem mindegy. Akármelyik csajnak örök hűséget fogadna, ha végre puncit is dughat, nem csak a tenyerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!