Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek egy 20 év körüli...

Szerintetek egy 20 év körüli szűz pasi inkább tapasztalt vagy tapasztalatlan lánnyal járna jobban, ha komolyabb párkapcsolatot akar?

Figyelt kérdés
A tapasztaltat nem idősebbekre értettem, hanem hogy volt már kapcsolata.
2013. nov. 16. 20:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan ki kell választanunk, hogy melyikbe szeressen bele? Az igen!
2013. nov. 16. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
22%
22 éves vagyok és sosem volt barátnőm. És nagyra értékelném, ha tapasztalatlan lenne. Rossz érzés lenne tudni, hogy X ember ment végig rajta előttem. Nálam ez nem oké.
2013. nov. 16. 20:54
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Amelyik őszintén tudja szeretni és viszont.
2013. nov. 16. 20:54
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
akibe beleszeret, azzal járna jobban.
2013. nov. 16. 20:55
 5/9 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem egy tapasztaltnál mindig ott a nagy félelem, hogy el fogja hagyni a komoly kapcsolatot akaró félt.... Persze ha beleszeret az ember akkor nem ez fog dönteni!!!!! NEM???
2013. nov. 16. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:
21%
Akarom mondani: Tapasztalatlannál van ott ez a félelem
2013. nov. 16. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Mindegy.
2013. nov. 16. 21:00
 8/9 anonim ***** válasza:
20 éves szűzként én jobban örülnék egy tapasztalatlannak, de csak azért, mert jobb lenne együtt felfedezni a dolgokat. Persze egy tapasztalt nőt sem utasítanék vissza. Szerintem mindkettővel lehet komoly párkapcsolatot kialakítani és kétlem, hogy rosszul járnék bármelyikkel is. A komolyság inkább hozzá állás függő.
2013. nov. 17. 00:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy. Akármelyik csajnak örök hűséget fogadna, ha végre puncit is dughat, nem csak a tenyerét.
2013. nov. 17. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!