Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan erjem el ezt nalla?

Hogyan erjem el ezt nalla?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy csaj akivel egy szuletesnapon ismerkedtem meg.

Ott beszelgettunk, de sehogy se tudom elerni h megadja a telefonszamat.Mikor errol kerdezem egyszeruen nm ir visza fb-n es kilep.Probalkoztam mar ugy is h en agyam meg de szinten semmi viszajelzes se telefonon se chaten.

Ez mitol lehet? Vajon attol h nm reg van tul egy kapcsolaton? Mert azdt tudom he bejovok neki es o is nekem.Hogyan tudnam elerni h megadja a szamat es h randira jojon?

2013. dec. 29. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Lapozgasd a helyesírási szótárt.
2013. dec. 29. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Tudom, mi a hiba. Te azt írtad, adja meg a szamat... ezt ő nem számátnak, hanem számatnak olvasta, és elkönyvelt perverznek... Legközelebb használj ékezetes betűket.
2013. dec. 29. 18:28
 3/4 AndrejjaMarijann ***** válasza:

Sehogyan sem fogod elérni nála.

Nem tetszel neki,ha nem akarja még a számát sem megadni.

Első hozzászóló,milyen kifinomultan fogalmaztál,áj lájk it. :D

2013. dec. 29. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát megértem a csajt, ha ilyen helyesírással akarna tőlem bárki bármit, elküldeném messzire.
2013. dec. 29. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!